2 jaar geleden gepost

14 Dames verlengen hun contract bij Essevee Women SL

Terwijl het team van coach Angelo Gaytant strijdt voor de eerste plaats in Play-Off 2, wordt het volgende seizoen in de Super League al volop voorbereid. Maar liefst 14 speelsters uit de huidige kern plaatsten hun krabbel onder een verlengd contract bij Essevee en spelen ook volgend seizoen in de rood-groene kleuren.

Dit bizarre voetbalseizoen zal niet alleen de geschiedenisboeken ingaan omwille van COVID. Het was tegelijk het eerste seizoen in de Super League voor onze Essevee Women SL.

Het werd een seizoen met ups en downs en een uiteindelijke 9de plaats in de reguliere competitie. In Play-Off 2, de nacompetitie met het tweede deel van het klassement, zijn de dames geweldig uit de startblokken geschotten met een overwinning op Sporting Charleroi. 

Een titel of Europees ticket zit er niet meer in voor onze dames. Toch zitten ze niet stil. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om het nieuwe seizoen voor te bereiden met als gevolg dat 14 dames hun krabbel plaatsen onder een verlengd verblijf bij Essevee.

Ianthe Meersschaert, Maite De Baets, Pauline Windels, Romy Camps, Ella Vierendeels, Liesa Capiau, Sheryl Merchiers, Lotte De Wilde, Amber De Priester, Summer Rogiers, Geena-Lisa Buyle, Laura Vervacke, Amber Bert en Anne-Lore Scherrens zijn ook volgend seizoen te bewonderen in onze rood-groene kleuren.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close