webbanner_SVcast

SVcast

De SVcast maakt maandelijks tijd voor een babbel met mensen uit de werking, de historiek of de suppertersaanhang van Essevee. Via deze pagina krijg je elke maand een nieuwe podcast te horen! Dé podcast van Essevee, die beluister je hier.

S1 - Aflevering 1 | Bruno Descamps

De coronacrisis haakte er serieus in. Ook bij het voetbal. In de eerste aflevering van de SVcast kijken we samen met bestuurslid Bruno Descamps terug op de voorbije maanden.

S1 - Aflevering 2 | Bram De Winne

Corona domineert het jaar 2020. Het zijn voor iedereen abnormale tijden. Ook voor voetbalclubs. Bram De Winne werd bij Essevee aangesteld als protocol coördinator en kijkt terug op de voorbije maanden.

S1 Aflevering 3 | SLO Christophe Devolder

Met uitzondering van 3 thuiswedstrijd met beperkt publiek moeten de supporters dit seizoen zo goed als alles volgen vanachter hun TV. Onze SLO Christophe Devolder blikt terug op dit seizoen zonder publiek en geeft een woordje uitleg bij zijn functie.

S1 - Aflevering 4 | Joric Vandendriessche & Angelo Gaytant

In deze vierde aflevering van de SVcast hebben we Joric Vandendriessche en Angelo Gaytant te gast. We hebben het onder meer over Jean-Marie Pfaff, Michel Preud'homme en onze Essevee Women SL.

 

Close