Banner_Uitpas

UiTPAS

UiTPAS?

De UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor ieders vrije tijd. Telkens je deelneemt aan een activiteit spaar je punten. De gespaarde punten kan je inwisselen voor leuke voordelen. Hoe meer je deelneemt, hoe meer punten je spaart en hoe groter je voordeel.

Voor mensen in armoede betekent de kaart bovendien een voordeelpas. Dankzij de structurele korting van 80% werkt de kaart drempelverlagend. Iedereen kan een UiTPAS in huis halen. Visueel is er geen onderscheid te merken maar de structurele korting maakt een groot verschil voor mensen die het financieel niet zo breed hebben.

Sinds maart 2018 kan je bij Essevee en Zuidwest lanceren de samenwerking op de eerste thuiswedstrijd van de play-offs. Op zondag 1 april kan je gratis een UiTPAS in huis halen. Bezoek daarom op de hoek van tribune 2 (sfeertribune) en tribune 3 (vijvertribune) de caravan van UiTPAS. Je kan ook altijd terecht in de stadswinkel, cultuurcentrum De Schakel, de bibliotheek of de kunstacademie. 

UiTPAS-Caravan

Voordelen bij Essevee

Mensen die in aanmerking komen voor het kansentarief krijgen de structurele korting van 80% bij aankoop van tickets of abonnementen. Deze korting is enkel geldig voor tickets of abonnementen in de Jupiler Pro League en enkel op tribune 2 (sfeertribune) en tribune 4 (familietribune). Voor bekerwedstrijden en Europese wedstrijden zijn specifieke reglementeringen van toepassing.

In het Regenboogstadion kan je bovendien punten sparen aan drie zuilen. Zo kan je op wedstrijden langskomen in de Essevee Shop of kan je een punt ophalen aan de zuilen in de sfeertribune (tribune 2) of de familietribune (tribune 4). Die punten kan je vervolgens omruilen voor wedstrijdtickets en we lanceren ook regelmatig leuke omruilacties in onze Essevee Shop!

Communitywerking

De communitywerking van Essevee krijgt er een nieuwe trekker bij. De samenwerking met UiTPAS bevestigt de intentie om iedereen aan boord te krijgen. Tope Es Alles Meuglijk bij Team Essevee!

De UiTPAS is een exponent van de nauwe samenwerking tussen voetbalclub en stadsdiensten. Met de UiTPAS gieten beide partijen de samenwerking in een structurele vorm.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de UiTPAS en alle voordelen waar je van kan genieten? Bezoek dan zeker deze websites:

Gerelateerd

Close