Banner_Kids&Play

Kinderspeeltuin in de Elindus Arena

Kinderen met een plaats op de familietribune krijgen voor én tijdens de wedstrijd toegang tot de binnenspeeltuin van Kids & Play. We maken van iedere wedstrijd een topper, op én naast het veld!

Kids & Play is een binnenspeeltuin in de Elindus Arena en maakt deel uit van Oxygen Fitness. Het initiatief kwam van Waregemnaar Freek De Fraeye, eigenaar van Oxygen Fitness en Kids & Play. Beide partijen vonden elkaar snel. Zowel de familietribune als Kids & Play stellen hetzelfde doel voor ogen: een positieve ervaring creëren voor ouders en kinderen. Terwijl moeder of vader genieten van een wedstrijd in de Elindus Arena kunnen de allerkleinsten zich uitleven in het ballenbad of de klimmuren.

Vanuit de familietribune krijg je rechtstreeks toegang tot de binnenspeeltuin, zonder het stadion te verlaten. De toegang tot Kids & Play zit omvat in je abonnement of ticket. Je kan er binnen van zodra de stadionpoorten open gaan, anderhalf uur voor de aftrap. De ingang voor de speeltuin bevindt zich op de eerste verdieping, in de centrale gang van de tribune.

Joyce De Meestere, die het project bij Essevee opstart, is enthousiast: "Het is een unieke kans voor gezinnen. Uit mijn ervaring als kleuterleidster besef ik dat kinderen het soms lastig hebben om zich lang te concentreren. En een voetbalwedstrijd duurt 90 minuten... Nu krijgen ze een prachtige binnenspeeltuin ter beschikking om zich uit te leven."

De familietribune valt zeer goed in de smaak. Dat blijkt uit de stijging van het aantal abonnees op deze tribune. "Ik ben al jarenlang supporter van Essevee en dit project toont dat we een echte familieclub zijn. Hopelijk geraken nu nog meer gezinnen overtuigd om een wedstrijd mee te pikken in de Elindus Arena."

KidsAndPlay-Essevee
Close