stadion

Essevee on Wheels

Essevee on Wheels

EsseveeOnWheels

Essevee on Wheels is een ondersteunend platform en de officiële supportersclub voor supporters met een beperkte mobiliteit. Steeds meer rolstoelgebruikers vinden de weg naar het Regenboogstadion. Zowel de tribuneplaatsen als de evenementenruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Toegankelijkheid van het Regenboogstadion

Het Regenboogstadion telt 65 geïntegreerde plaatsen voor rolstoelgebruikers. Dat wil zeggen dat de rolstoelgebruikers tussen de supporters plaatsnemen. Zo genieten ze samen met de duizenden andere fans in de best mogelijke omstandigheden van de sfeer in het Regenboogstadion.

Rolstoelgebruikers kunnen kiezen uit plaatsen op de verschillende tribunes. Ook de sanitaire voorzieningen zijn aangepast aan de noden van de rolstoelgebruikers. De plaatsen zijn als volgt verdeeld:

  • 30 plaatsen in de familitribune (gelijkvloers en eerste verdieping)
  • 15 plaatsen in de sfeertribune (gelijkvloers)
  • 20 plaatsen in het bezoekersvak

Daarnaast zijn alle evenementenruimtes van het Regenboogstadion toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Verplaatsingen

De service naar rolstoelgebruikers stopt niet in het Regenboogstadion. Voor enkele verplaatsingen per seizoen biedt Essevee aangepast vervoer aan. Zo kan de supportersclub Essevee On Wheels ook buitenshuis hun favoriete ploeg steunen.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van Essevee On Wheels. Meld je aan bij onze communitycoördinator Geert Van Assche door onderstaand formulier in te vullen:

Close