webbanner_digitalepaaseierenraap

Digitale paaseierenraap

Wanneer de klokken luiden, organiseren wij in normale tijden een heuse paaseierenraap in en rond het stadion voor alle supporters van Essevee. Door de huidige omstandigheden is dat dit jaar jammer genoeg niet mogelijk. Niet getreurd, want wij willen jullie toch een zoektocht geven die coronaproof kan verlopen.

De paaseierenraap krijgt dit jaar een andere dimensie. Op virtuele wijze zal je maar liefst vier dagen kunnen zoeken naar paaseitjes. Hoe zal dat dan allemaal verlopen?

Wel, vanaf vrijdag 2 april tot en met maandag 5 april zullen er op onze Facebook allerlei paaseieren verstopt zitten. Dat zijn natuurlijk niet zomaar eitjes. Elk paasei bevat een letter. Wie alle eieren vindt, kan met die letters de familienaam van een speler vormen.

Wie het juiste antwoord raadt, maakt kans op een mooie prijs. We geven namelijk één gesigneerd shirt en 25 ballen van Essevee weg.

Iedereen kan meedoen. Vul via het formulier hiernaast jouw gegevens én het juiste antwoord in en maak kans op een van de vele prijzen. De winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 8 april en krijgen persoonlijk een mailtje toegestuurd.

Indien je wint, kan je een afspraak maken in de Essevee Shop op donderdag of vrijdag om je prijs te komen ophalen.

Deelnemen kan tot en met 6 april. Succes en veel plezier met de zoektocht!

Deelnameformulier

Heb jij alle paaseieren en de daarbijhorende letters gevonden? Vul het formulier hieronder in, geef de naam van de speler die we zoeken en wie weet contacteren wij jou met leuk nieuws!

Close