Rondleiding in de Elindus Arena

Sfeertribune 2

Benieuwd hoe de Zuidercorner, businessruimtes, spelerstunnel, kleedkamers en perszaal in de Elindus Arena eruitzien? Boek dan nu een rondleiding bij een van onze ervaren gidsen en krijg een unieke blik achter de schermen van de thuisbasis van Essevee. De rondleiding is geschikt voor grote en kleine groepen, en voor alle leeftijden.

Tijdens onze rondleidingen krijg je de kans om de Elindus Arena van dichtbij te ervaren, terwijl je begeleid wordt door deskundige gidsen die je meenemen doorheen de VIP-ruimtes waar onze partners voor de wedstrijd dineren, de kleedkamers waar onze Boeren zich klaarstomen voor de wedstrijd, en de perszaal waar achteraf de wedstrijd geanalyseerd wordt met de aanwezige journalisten.

Voor wie is deze rondleiding?

Deze rondleiding van ongeveer 90 minuten is geschikt voor kleine of grote groepen, verenigingen, scholen of bedrijven die op zoek zijn naar een unieke ervaring als teambuilding of groepsactiviteit. Voor groepen met personen in een rolstoel wordt deze rondleiding licht aangepast naar toegankelijkheid en comfort.

Hoe kan je een rondleiding boeken?

Rondleidingen kunnen aangevraagd worden via mail. Klik op onderstaande knop om je rondleiding te reserveren en praktische informatie te ontvangen.

Rondleidingen