Ticketinformatie eerste oefenwedstrijden

21 jun 2024

De fysieke testen liggen al achter ons en op 24 juni verschijnen onze Boeren ook voor het eerst op het trainingsveld. Kortom, de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is helemaal op gang geschoten! Naast heel wat trainingen staan er ook verschillende oefenwedstrijden op het programma. Beginnen doen we tegen KSK Beveren-Leie en Racing Waregem. Je ontdekt alle ticketinformatie hieronder.

KSK Beveren-Leie vs. Essevee

Vrijdag 28 juni om 19.00 uur nemen we het in onze eerste oefenpot op tegen KSK Beveren-Leie. Vanaf dinsdag 25 juni tot vrijdag 28 juni 17.30 uur kan je jouw tickets in voorverkoop aankopen in de Essevee Shop. Je kan op de wedstrijddag zelf ook jouw tickets aankopen aan de toegangspoorten van de KSK Arena. (Leenriestraat , Beveren-Leie)

Tickets kosten 10 euro voor volwassenen. Als -16-jarige heb je geen ticket nodig en kan je zonder ticket de wedstrijd bijwonen.

Racing Waregem vs. Essevee

Een week later nemen we het opnieuw op tegen een stadsgenoot. Zaterdag 6 juli om 14.30 uur gaat de bal aan het rollen tegen Racing Waregem. Vanaf dinsdag 25 juni tot vrijdag 5 juli 17.30 uur kan je jouw tickets in voorverkoop aankopen in de Essevee Shop. Je kan op de wedstrijddag zelf ook jouw tickets aankopen aan de toegangspoorten van het Mirakelstadion. (Mirakelstraat 77, Waregem)

Tickets kosten 10 euro voor volwassenen. Als -16-jarige heb je wel een ticket nodig, maar dit is een gratis ticket!