Studeer dit jaar in de bloktribune!

24 mei 2024

Nu de blokperiode volop aan de gang is, kan het vinden van een rustige studeerplek een heuse uitdaging zijn. Ben jij ook op zoek naar een rustige studeerplek of heb je gewoon zin om te blokken in een ware voetbalsetting? Essevee stelt voor deze studenten de Elindus Arena een maand lang open.

Onder het motto 'tope es alles meuglijk' kan je als hogeschool- of universiteitsstudent van maandag 27 mei t.e.m. donderdag 20 juni gratis terecht in de Elindus Arena om te studeren, want het stadion van Essevee is één van verschillende stille studeerplaatsen in Waregem.

Timing

Van maandag t.e.m. vrijdag staat Team Essevee tussen 8.00 uur en 18.00 uur klaar om alle studenten op te vangen in de hoofdtribune, die voor de gelegenheid omgedoopt wordt tot de Bloktribune.

Locatie

De Bloktribune is voor studenten toegankelijk via de hoofdingang van het stadion, vlak achter het kantorencomplex op de hoek van de Zuiderlaan.

Dit concept is een samenwerking tussen Stad Waregem en voetbalclub SV Zulte Waregem. Scroll even verder, schrijf je nu in en kom binnenkort studeren in de Elindus Arena!

DSC05170

Schrijf je nu in voor de Bloktribune!

Wil jij jouw studiezitje vanaf 27 mei veiligstellen? Registreer je dan via het formulier op deze pagina. Onze Bloktribune is volledig gratis. Wanneer je datums niet kan aanduiden, betekent dit dat de Bloktribune op dit moment is volzet.