Schreeuw Jong Essevee mee naar eerste amateur!

08 mei 2024

De eindronde

Zondag 12 mei om 15.00 uur nemen onze jonge Boeren het in de eindronde op tegen KFC Merelbeke. Inzet, dat is een ticket voor een plaats in eerste amateur in het seizoen 2024-2025. Essevee roept op om onze youngsters, na een knap seizoen, massaal te steunen richting promotie! En dat helemaal gratis.

Wanneer alles goed loopt, promoveren straks vier ploegen uit de tweede amateur afdeling naar eerste amateur. Wie die vier ploegen zijn wordt beslist in een eindronde met acht ploegen. De winnaars van de eerste speeldag op zondag 12 mei promoveren zo goed als zeker naar eerste amateur.

Het aantal ploegen dat promoveert kan ook nog toenemen, afhankelijk van de lopende licentiedossiers in verschillende afdelingen. De licentiedossiers van Eendracht Aalst en KFC Merelbeke worden na 12 mei behandeld, de aanvragen van KV Oostende en Patro Eisden in tweede zit worden pas na 19 mei bekendgemaakt.

Wedstrijd 1: KFC Merelbeke – Jong Essevee
Wedstrijd 2: Lyra-Lierse – Rupel Boom
Wedstrijd 3: Sporting Hasselt – KVK Ninove
Wedstrijd 4: Jong Cercle – Jong KV Mechelen

Jong Essevee vs KM Torhout 111

Gratis ticket

Essevee biedt een gratis ticket aan voor alle fans die meereizen richting Merelbeke. Via het formulier op deze pagina kan je jou heel eenvoudig inschrijven en ontvang je ruim voor de wedstrijd een gratis ticket in jouw mailbox!

Tickets voor deze topper in de eindronde kosten normaal 10 euro (vanaf 12 jaar), maar dankzij Essevee scoor je dus jouw toegangskaart helemaal gratis! Inschrijven was pas mogelijk tot zaterdagmiddag.

De actie geldt niet aan toegangspoorten van het stadion in Merelbeke! Dan betaal je de standaard tarieven om de wedstrijd bij te wonen.

Rood & groen

Onze kleuren liggen ons nauw aan het hart. Zak jij zondag af naar Merelbeke, dan vragen we om massaal rood & groen te kleuren! Jong Essevee verdient jullie maximale steun in de strijd om een plaats in eerste amateur!

De wedstrijd wordt gespeeld in het vernieuwde stadion van KFC Merelbeke, Stadion Sportpark Molenkouter. Rondom het stadion vind je heel wat parkeermogelijkheden. (Poelstraat 126, Merelbeke)

Jong Essevee vs KM Torhout 124