Ontdek onze gloednieuwe website!

08 apr 2024

De vertrouwde info, dezelfde naam en de gekende kleuren, maar dat allemaal in een fris en modern jasje! Essevee stelt met trots zijn nieuwe website voor die de beleving van de digitale bezoeker optimaliseert en vereenvoudigt. 

Na meer dan tien seizoenen zit essevee.be in een nieuw jasje. Nieuwe functies, vereenvoudigde tools en leuke details maken de website een totaalbeleving voor elke Essevee-fan. Makkelijker dan ooit tevoren koop je als supporter tickets voor je favoriete wedstrijd, shop je online de populairste merchandise en zoek je naar nieuwsberichten van vroeger en nu.

Met onze vernieuwde website ben je sneller op de hoogte van al het nieuws aan de Gaverbeek. Dankzij een strakker en gebruiksvriendelijker design navigeer je moeiteloos tussen de verschillende functies en kom je in enkele klikken bij je gewenste informatie.

De ontwikkeling van de gloednieuwe website kwam tot stand door een samenwerking tussen BOA en SV Zulte Waregem. Het Full Service Reclamebureau uit West-Vlaanderen dacht mee na over de structuur, het design en de indeling van de nieuwe website. Dankzij hun gedeelde ervaring in webdevelopment zijn we klaar om in de toekomst de digitale wereld te tackelen.

Scroll, klik, navigeer en ontdek onze nieuwe website nu!

Essevee Launch Website Nieuwsbericht 2000x170048