Moedig onze Boeren aan in Lommel

24 apr 2024

Een ticket voor de volgende ronde in de Play-ups wordt bevochten in een heen- en terugronde. Daarom trekken we, na het gelijkspel in de Elindus Arena, op woensdag 1 mei naar het Soevereinstadion in Lommel en daar willen we jou graag bij! Ontdek hier alle ticketinformatie voor deze terugronde.


Ticketinfo

In het Soevereinstadion is er plaats voor 1000 Essevee-fans om onze Boeren aan te moedigen! Je kan via de erkende supporterslokalen, in de Essevee Shop (enkel op dinsdag 30/05) of online jouw tickets aankopen voor deze terugronde.

Volwassene (+12 jaar): 10 euro

Kinderen (-12 jaar): gratis

Rolstoelgebruiker: gratis

Begeleider: 12 euro

20240419 SV Zulte Waregem Lierse 128

Je kan je zoals steeds aanmelden via de erkende supporterslokalen om via de supportersbussen de verplaatsing te maken naar Limburg. Er geldt voor deze partij geen combiregeling waardoor je ook met de wagen de oversteek kan maken richting Lommel.

Online kan je losse tickets aankopen van woensdag 24 april t.e.m. woensdag 1 mei. Enkel op dinsdag 30 april kan je ook in de Essevee Shop tickets aankopen voor deze partij.

Reisweg voor de bezoekende supporters(bussen): 

Tijdens de wedstrijd parkeren de supportersbussen en de auto's van bezoekende fans op de parking in de Sportveldenstraat; dit is na het stadion de eerste weg links.

Coördinaten voor GPS:

Gelieve hiervoor niet het postadres van de club te gebruiken (Speelpleinstraat 20, 3920 Lommel) omdat u dan aan de achterzijde van het stadion uitkomt. Beter geeft u op gps het adres "3920 Lommel, Gestelsedijk" in (zonder nummer). U wordt dan geleid naar de bezoekersingang gelegen aan de voorzijde van het stadion.