Klub Koercheval

23 jan 2024

Het voetbalseizoen loopt stilaan op zijn einde, de paardenwedstrijden loeren om de hoek.

Kortom, hét ideale moment voor de twee grootste Waregemse sporten om de handen voor het eerst in elkaar te slaan. Zo onstond het uniek concept 'Klub Koercheval' op vrijdag 5 april in de Elindus Arena. Een combinatie van een uitgebreide walking dinner, een spannende voetbalmatch en een heuse afterparty.

KLUB KOERCHEVAL - DINNER

Jouw weekend perfect inzetten? Vrijdag 5 april om 18.00 uur openen de deuren van Studio Essevee voor de Klub Koercheval dinner! Van heerlijke pasta tot traditionele chili con carne, van high-end hotdogs tot echte Vlaamse frietjes. Kortom, voor elk wat wils voor elke foodaholic!

Iedereen wordt die avond verwelkomt met een glaasje cava en geniet van koffie tijdens de rust. Schrijf je in als abonnee dan krijg je er 3 drankbonnen gratis bovenop!

Onze Klub Koercheval Dinner beleven met collega's, vrienden of familie? Er is ook een group experience-formule waarbij je met 10 personen kan inschrijven met een 11de persoon gratis!

KLUB KOERCHEVAL - AFTERPARTY (GRATIS)

Maar Klub Koercheval zou deze naam niet dragen als er niet nog een stevig feestje op het programma stond. Vanaf 22.00 uur opent Studio Essevee opnieuw voor iedereen die zijn weekend wil inzetten met pompende beats en onnavolgbare meezingers! Zo start Charmezanger Jens de debatten en wordt hij afgelost door enkele DJ’s van top niveau!

De afterparty is helemaal gratis bij te wonen!

DSC03814