Essevee deelt de punten met Patro in eigen huis

05 apr 2024

Bij het begin van een erg belangrijk drieluik ontvangt Essevee de mannen van Patro Eisden Maasmechelen. Wat kunnen Euvrard en zijn troepen tegen de Limburgers? Lees hier een uitgebreid verslag.

In een openingsfase waar vooral Essevee de bal opeist is het ook de thuisploeg die voor het eerst gevaarlijk is. Vossen straft een te korte terugspeelbal bijna af, doelman Heekeren redt nog net. Het is lang wachten op een nieuwe poging, maar na goed 20 minuten voetballen is het opnieuw Vossen die dichtst bij het openingsdoelpunt komt. Heekeren kan een schot van Gavriel niet klemmen, Vossen volgt goed en tikt de bal binnen. Al was het niet dat de spits een metertje buitenspel liep. Nee, we kregen geen eerste helft te zien met veel noemenswaardig. Op slag van rust komt nog een kans voor Dansoko, maar beide ploegen kunnen na 45 minuten voetballen niet scoren.

Essevee komt snedig uit de kleedkamer. Invaller Brüls zet zich na twee minuten goed door in de zestien en vindt de vrijstaande Gavriel. Met rechts mikt de Cyprioot de bal net naast. Veel kansen moeten we vandaag niet noteren in deze wedstrijd. We zijn al 10 minuten voor affluiten wanneer we nog eens onze computer mogen open klappen voor een nieuwe poging. Gavriel is met een afstandsschot dicht bij de openingstreffer, maar zijn schot zoeft naast. Een erg gesloten wedstrijd eindigt op 0-0. Volgende week wacht een verplaatsing naar Dender.

Belgaimage 90413532