Communie- of lentefeestfoto's in de Elindus Arena

01 feb 2024

Communiefotos 2

Communie- of lentefeestfoto's in de Elindus Arena

Pronk jij straks met unieke communie- of lentefeestfoto’s bij je vrienden en je familie? Schrijf je nu in en kom binnenkort langs in de Elindus Arena voor jouw foto’s in een uniek en adembenemend kader. 

Een uniek feest, dat vraagt om unieke foto’s. Daarom zetten we bij Essevee de poorten van de Elindus Arena open voor alle jonge fans die hun communie- of lentefeestfoto’s willen nemen in ons prachtige stadion. Wij stellen het stadion helemaal gratis ter beschikking voor jou. De beste outfit, een fotograaf en een stralende lach zijn de enige ingrediënten die je nodig hebt. Wij zorgen voor de locatie!

Om elk fotomoment vlot te laten verlopen, maken we gebruik van meerdere tijdssloten op verschillende datums. Je kan je via het formulier op deze pagina inschrijven, zo kunnen we een vlot verloop van jullie bezoek garanderen.

Je kan je aanmelden voor een van de volgende momenten:

Woensdagnamiddag 20 maart 
- 14-15 uur (VOLZET)
- 15-16 uur (VOLZET)
- 16-17 uur (VOLZET)

Zaterdagochtend 23 maart  
- 9-10 uur (VOLZET)
- 10-11 uur (VOLZET)
- 11-12 uur (VOLZET)

Woensdagnamiddag 3 april 
- 14-15 uur 
- 15-16 uur 
- 16-17 uur

ESSEVEE COMMUNIEPAKKET 

De outfit hangt ongetwijfeld al klaar in je kast, de unieke locatie wordt door ons verzorgd. Maar om je foto’s helemaal Essevee-proof te maken kan je nu ook een Essevee-pakket aankopen in onze Essevee Shop. Voor amper 25 euro koop je een leuk pakket met een Essevee-bal en een sjaal!

Vul het formulier op deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Communiefotos 1
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.