Scoor nu je tickets voor de komst van Lierse

15 apr 2024

Ticketinformatie

Vrijdag 19 april staat de laatste wedstrijd in de reguliere competitie op het programma. In de Elindus Arena ontvangen onze Boeren om 20.00 uur SK Lierse. Scoor nu al jouw tickets voor dit duel tegen de Kempenzonen.

UPDATE: Tribune 2 is reeds helemaal uitverkocht. In de andere tribunes scoor je nog jouw plaatsje voor deze wedstrijd!

De ticketverkoop voor Essevee - SK Lierse loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Je kan zoals gewoonlijk online of in de Essevee Shop jouw ticket aankopen. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in de Essevee Shop voor de aankoop van jouw tickets.

Opgelet: Woensdag 10 april is de Essevee Shop uitzonderlijk gesloten.

Reserveer je jouw plaatsje in de Elindus Arena liever vanachter jouw gsm of laptop? Scoor je tickets online op essevee.be/tickets. In enkele klikken heb je jouw tickets voor de volgende thuiswedstrijd op zak.

De loketten aan het stadion openen op wedstrijddag om 18.30 uur.

Ticketinfo zwalie

Onze ticketprijzen

Ontdek hier de ticketprijzen per tribune voor deze thuiswedstrijd tegen Lierse. Wanneer je jouw tickets online aankoopt, wordt de prijs automatisch berekend aan de hand van jouw keuze.

De Elindus Arena is heel vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of zelfs te voet. Het stadion ligt dichtbij het aangename stadscentrum van Waregem.

Ontdek alle mogelijkheden
TICKETS LIERSE

Laatste nieuws

Elindus arena drone
Kom op woensdag 3 juli bloed geven in de Elindus Arena
DSC05188
24 mei 2024
Studeer dit jaar in de bloktribune!
20220521 Tornooi Essevee Old Stars 107
23 mei 2024
Vierde Essevee wandelvoetbalhappening