Essevee on Wheels

Ontwerp zonder titel 7

Essevee on Wheels

Steeds meer rolstoelgebruikers vinden de weg naar de Elindus Arena. Zowel de tribuneplaatsen als de evenementenruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Naast de infrastructurele maatregelen die de club neemt om toegang te bieden aan andersvalide fans, werd ook Essevee On Wheels opgericht. Essevee On Wheels is de officiële supportersclub voor fans met een beperkte mobiliteit.

Essevee on Wheels

Essevee on Wheels is een ondersteunend platform en de officiële supportersclub voor supporters met een beperkte mobiliteit. Steeds meer rolstoelgebruikers vinden de weg naar de Elindus Arena. Zowel de tribuneplaatsen als de evenementenruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Toegankelijkheid van de Elindus Arena

De Elindus Arena telt 73 geïntegreerde plaatsen voor rolstoelgebruikers. Dat wil zeggen dat de rolstoelgebruikers tussen de supporters plaatsnemen. Zo genieten ze samen met de duizenden andere fans in de best mogelijke omstandigheden van de sfeer in het stadion.

Rolstoelgebruikers kunnen kiezen uit plaatsen op de verschillende tribunes. Ook de sanitaire voorzieningen zijn aangepast aan de noden van de rolstoelgebruikers. De plaatsen zijn als volgt verdeeld:

-    30 plaatsen in de familietribune (gelijkvloers en eerste verdieping)
-    15 plaatsen in de sfeertribune (gelijkvloers)
-    8 plaatsen in de hoofdtribune (gelijkvloers)
-    20 plaatsen in het bezoekersvak

Daarnaast zijn alle evenementenruimtes van het stadion toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Verplaatsingen

De service naar rolstoelgebruikers stopt niet in de Elindus Arena. Voor enkele verplaatsingen per seizoen biedt Essevee aangepast vervoer aan. Zo kan de supportersclub Essevee On Wheels ook buitenshuis hun favoriete ploeg steunen.

Iedereen kan lid worden van Essevee On Wheels. Meld je via onderstaand formulier aan bij onze communitycoördinator Geert Van Assche, en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Straat en huisnummer
Postcode en woonplaats
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.