webbanner_vaneigenskomthetterug

Vaneigens ontvangen we jou terug in het Regenboogstadion

Vaneigens zijn we er klaar voor

De komende maand staan er opnieuw twee belangrijke affiches op het programma in het Regenboogstadion. Op zondag 18 oktober 2020 om 13.30 uur ontvangen we Royal Antwerp FC en op maandag 2 november 2020 om 20.45 uur komen de buren van KV Kortrijk op bezoek.

Jij kan de wedstrijd met jouw bubbel bijwonen. Registreerde jij een bubbel van vijf personen? Kom dan met maximaal vier tegelijk aan bij het Regenboogstadion. In het stadion wordt je bubbel opgedeeld in 3 zitplaatsen en 2 zitplaatsen zodat je onderling afstand kunt houden.

Vaneigenszijnweerklaarvoor
abo_thumbnail1

Vaneigens zijn alle abonnees welkom

De voorbije twee wedstrijden volgden onze fans de COVID-maatregelen voortreffelijk op. We willen jullie daarvoor alvast bedanken.

De registratieperiode voor de wedstrijden tegen Royal Antwerp FC en KV Kortrijk is ondertussen afgelopen. De verkoop was net zoals bij de vorige twee wedstrijden beperkt tot onze abonnees.

Houd er rekening mee da de Essevee Shop en loketten gesloten blijven:

 • Print je ticket thuis & bezorg het ticket ook tijdig aan iedereen binnen je bubbel.
 • Laad je kaart op via de Starnet Cashless app of aan de oplaadpunten in het stadion. Je kan je kaart niet meer opladen in de Essevee Shop.
 • Er is geen ticketverkoop. Het loket naast de Essevee Shop is enkel open als helpdesk.

Enkel de e-tickets of fysieke tickets zijn geldige toegangsbewijzen dus met enkel jouw abonnement kan je geen toegang krijgen tot het Regenboogstadion. Breng jouw abonnement wel mee als betaalkaart voor jouw favoriete dranken aan te kopen.

Vaneigens kan je bij jouw supportersclub terecht

Vanaf vrijdag 4 september kan je als lid van een supportersclub jouw aanwezigheid al bevestigen. Tot maandag 12.00 uur kan je jouw lokaal contacteren om als abonnee aanwezig te zijn op de thuiswedstrijden tegen Sporting Charleroi en/of Club Brugge.

esseveefans_thumbnail
20200831 Bijlage 8.1 - compartimenten regenboogstadion
20200831 Bijlage 8.2 - toegang regenboogstadion
20200831 Bijlage 8.3 - foodtrucks regenboogstadion

Vaneigens zijn veiligheid en gezondheid belangrijk!

De gezondheid en de veiligheid van onze spelers en onze supporters is voor ons van cruciaal belang. Om die reden hebben we enkele spelregels opgesteld om alles coronaproof te laten verlopen:

 • Elke supporter krijgt een tijdslot van 15 minuten om zich aan te melden. Gelieve deze opgegeven timing te respecteren.
 • Handtassen met een maximale grootte van een A4 blad mogen het stadion binnen.
 • In de omgeving van het stadion zal je jouw favoriete voetbalsnack kunnen aankopen bij de verschillende foodtrucks. In het stadion worden geen snacks verkocht.
 • In het stadion en binnen een straal van 50 meter rond het stadion is het dragen van een mondmasker altijd verplicht. Ook op jouw plaats, zowel voor-, tijdens als na de wedstrijd. (zonder mondmasker wordt de toegang tot het stadion geweigerd)
 • Bij het betreden van het stadion zorgen we voor ontsmetting en temperatuurmeting met onze slimme cabines. Bij ziekteverschijnselen kan de toegang tot het stadion geweigerd worden. Voel je jou ziek, blijf dan thuis.
 • Op verschillende plaatsen (sanitair, ingang,...) is er ontsmettingsgel aanwezig.
 • Na aankomst in het stadion begeef je je samen met je bubbel onmiddellijk naar jouw plaats, die je enkel kan en mag verlaten voor een toiletbezoek.
 • Alle fans moeten altijd en overal anderhalve meter afstand houden tussen de verschillende bubbels. 
 • Jouw plaats staat aangeduid met groene bollen. Waar geen groene bol aanwezig is, moet de plaats vrij blijven. Op die manier garanderen wij de social distancing tussen de verschillende bubbels.
 • De kantines in jouw tribune zullen gesloten zijn. Dankzij In-seat Delivery kan je vanop jouw zitje jouw favoriete drank bestellen voor jou en je bubbel. Tot minuut 75 kan je via In-seat Delivery drank bestellen. 

WAT IS IN-SEAT DELIVERY?

 • Applaudisseren en zingen mag, maar vanuit jouw plaats met jouw mondmasker aan.
 • Na de wedstrijd is het verplicht op jouw plaats te blijven tot een steward jouw sociale bubbel naar de uitgang begeleidt.
 • Supporters van de bezoekende ploeg worden niet toegelaten.
 • Essevee doet er alles om onze supporters terug te verwelkomen in het Regenboogstadion. Wij zijn ervan overtuigd dat we TOPE alle maatregelen zullen volgen. 

Vaneigens betaal je Cashless

Je kan jouw abonnement thuis opladen. Dit doe je via de StarNet app. Je kan hier eenvoudig het gewenste budget opladen. Je ontdekt hieronder hoe je met enkele klikken jouw kaart moet opladen. Mocht dit niet lukken dan kan je op donderdag en vrijdag terecht in de Essevee Shop.

kaart opladen

In het stadion wordt geen cash geld ontvangen.

cashless-thumbnail
sfeertribune_thumbnail

Vaneigens mag er sfeer zijn

Tribune 2 is de laatste jaren uitgegroeid tot een gekend beeld in het Regenboogstadion. Deze wedstrijden zal je jammer genoeg niet kunnen staan in de sfeertribune. Ook hier zullen de plaatsen gemarkeerd worden met een groene bol en wordt gevraagd de plaats en de social distancing ten allen tijde te respecteren. 

Zingen en applaudisseren mag, maar steeds vanuit jouw plaats en met jouw mondmasker aan. Het zal zeker een aanpassing vragen van onze supporters. Maar we hebben er vertrouwen in dat dit plan perfect zal gevolgd worden.

Vaneigens helpen wij jou verder

Signalisatie en communicatie

Bij het betreden van het stadion wordt gebruik gemaakt van duidelijke signalisatie en communicatie om de voorzorgsmaatregelen te hanteren.

Een compartiment is een afgescheiden zone van verschillende vakken waar maximum 400 personen kunnen plaatsnemen. Ieder compartiment heeft een aparte in -en uitgang. 

Stewards & Essevee Fan Coach

Kan je niet meteen jouw plaats terugvinden? Heb je problemen met het cashless-betalen? Lukt het niet om jouw dranken te bestellen? Op al deze en andere vragen hebben onze stewards en Essevee Fan Coaches een antwoord. Ze spreek ze gerust aan en zij helpen je graag verder.

De stewards zullen ook aangeven wanneer je jouw plaats na de wedstrijd mag verlaten. Zonder een signaal van de stewart is het niet toegelaten om jouw plaats te verlaten, met uitzondering van een toiletbezoek.

steward_thumbnail
Close