Webbanner_TopeEsAllesMeuglijk_OokNuZekerNu

#TopeTegenCorona

Tope Es Alles Meuglijk.

Tope Es Alles Meuglijk, meer dan ooit is onze leuze van toepassing. Terwijl we afstand nemen van elkaar, brengen we elkaar ook dichter bij elkaar. Team Essevee en zijn evenementenbureau Ballroom bundelen de talloze initiatieven, projecten en ideeën van onze partners. Hieronder vindt u de hartverwarmende acties die partners van Team Essevee ondernemen.

Maar er is meer... Veel bedrijven, verenigingen of doelgroepen ervaren extreme hinder door de coronacrisis. Samen willen we hen door deze moeilijke periode helpen. Waar kunnen wij en ons netwerk u mee helpen?

Laat uw vraag achter via het formulier op deze paginaof via business@essevee.be en we maken er werk van. #TopeTegenCorona!

Meld ons jouw project of uitdaging!

De straffe, hartverwarmende acties van onze partners verdienen respect. We plaatsen uw projecten dan ook graag in de kijker en we gaan tegelijkertijd op zoek naar uitdagingen bij bedrijven, verenigingen of doelgroepen.

Misschien kan het ruime netwerk van Team Essevee oplossingen bieden voor uw uitdagingen? Of zit u met vragen waar wij of een van onze partners kan bij helpen? Aarzel niet en stuur uw vragen door!

Projecten van onze partners

Sterrenmaaltijd voor Waregemse zorghelden

Webbanner_Ziekenhuisbezoeken_Corona_zorg

Sterrenchef David Bertolozzi en SV Zulte Waregem trakteerden op Pasen 200 helden van de zorg op een sterrenmaaltijd. De chef-kok van Bistro Berto in het Regenboogstadion bereidde het gerecht en zorgde samen met Essevee voor de verdeling in het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis en WZC De Meers.

Lees het volledige artikel

C4C bezorgt mondmaskers aan thuiszorgers

Webbanner_TopeTegenCorona_Ceosforflimate

Roland Maes, CEO van het Waregemse IT-bedrijf CRM Group, heeft de noodkreet van de thuiszorgers goed begrepen. Hij riep via zijn community CEO's 4 Climate gelijkgestemde ondernemers op om hetzelfde te doen. Dat resulteerde ondertussen al in 24000 gecertifieerde mondmaskers.

Lees het volledige artikel

#TopeTegenCorona: vraag & aanbod in Business app

Webbanner_BusinessApp_TopeTegenCorona

Social distancing betekent niet dat we niet dichter bij elkaar kunnen kruipen. Figuurlijk dan, en ook digitaal dankzij de Essevee Business Club. op de Essevee Business app kunnen partners van Essevee hun "vraag en aanbod" in deze moeilijke periode kwijt in ons businessnetwerk.

Lees het volledige artikel

Buro Modern bemeubelt rustzones in voor az groeninge

Webbanner_BuroModern_AZ_Groeninge

De zorgsector staat onder druk in deze crisisperiode. Om het personeel van az groeninge toch wat rust te bieden, springt onze skyboxpartner Buro Modern in de bres. Zij stelden gratis meubilair en materiaal ter beschikking voor rustzones. TOPE dragen we zorg voor onze zorg!

Lees het volledige artikel

Miljoenen mondmaskers geleverd!

Webbanner_Mondmasker_Life+ASL

Levensbelangrijk, dat was de levering van nieuwe mondmaskers. Life bvba en ASL maakten de import mogelijk van ondertussen meer dan vijf miljoen mondmaskers. "Het kostte bloed zweet en tranen maar we maken vandaag het onmogelijke mogelijk", vertelt Nicolas Cuypers van Life.

Lees het volledige artikel

CCV biedt horeca gratis webshop

Webbanner_CCV_TopeTegenCorona

De horeca wordt hard getroffen en veel restaurants schakelen over op afhaal of levering. CCV zag die trend al komen en geeft alle restaurants en traiteurs een uniek duwtje in de rug. De Ieperse payment provider biedt alle horeca-uitbaters een gratis webshop met afhaalmodule.

Lees het volledige artikel

Gourmet Invent opent noodkeuken

Webbanner_Catering

Onze huiscateraar Gourmet Invent vormt haar centrale keuken in het ICC om tot een noodkeuken. De topcateraar uit Gent kan zo tot 1000 maaltijden bereiden voor doelgroepen uit de zorgsector. "Het is een bijzondere gelegenheid om meer te doen voor de zorg", vertelt Bart Vandendooren.

Lees het volledige artikel

Heart For Horeca Foundation steunt starters

Webbanner_HeartForHoreca

TOPE staan we sterker en dat heeft ook Kristof D'Hondt van Maison D'Longueville begrepen. Met Heart For Horeca Foundation wil hij startende horecazaken financieel bijstaan. “Als we hier gunstig mogelijk willen uitkomen, dan moeten we elkaar nú helpen”, zegt de huiscostumier van Team Essevee

Lees het volledige artikel

#TopeTegenCorona, door én voor u

Geef uw project, vraag, oproep, ... door via onderstaand formulier. We doen er alles aan om uw boodschap via onze kanalen en ons netwerk te verspreiden. Samen maken we het mogelijk. Ook nu. Zeker nu.

Close