1 maand geleden gepost

Zuidercorner officieel geopend

Een nieuwe Essevee Shop, burelen, bistro/loungebar en drie verdiepingen met skyboxen. Op vrijdagavond 15 juni werd in aanwezigheid van de businesspartners van Essevee en het stadsbestuur de Zuidercorner, hét paradepaardje van het Regenboogstadion, officieel geopend.

Niets dan lof voor de nieuwe hoektribune in het Regenboogstadion. Een hedendaagse shop, nagelnieuwe burelen, Bistro Berto en hospitality op Champions League niveau voor onze skyboxpartners.

Projectcoördinator Eric Vaes schetste het concept en het bouwproces van de Zuidercorner aan de aanwezigen. Voorzitter Carl Ballière en burgemeester Kurt Vanryckeghem onderstreepten andermaal de samenwerking tussen club en stad. De eer om de Zuidercorner officieel te openen was weggelegd voor hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert en Dirk De Roose (CEO WIlly Naessens).

Klik hier voor de volledige fotoreportage

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close