1 week geleden gepost

Win een reischeque van 750 euro met jouw vakantiefoto

De zomervakantie staat voor de deur en misschien trek jij er wel op uit? TOPE tonen we ook op vakantie onze kleuren! Jouw vakantiefoto met Team Essevee kan je dankzij ASL Travel en Essevee een reischeque van 750 euro opleveren.

Of je nu in België blijft of naar de andere kant van de wereld trekt... Team Essevee neem je overal mee. Toon ons dat je onze kleuren verdedigt en maak kans op een reischeque van maar liefst 750 euro van ASL Travel.

Deelnemen

Je hebt tot en met zondag 31 augustus de tijd om jouw foto door te sturen. Je kunt ons de foto op verschillende manieren bezorgen:

Stuur steeds je naam, adres, e-mail, telefoonnummer en een korte uitleg bij de foto (waar, wanneer, ...). Een jury van medewerkers van ASL Travel en Essevee zal de leukste foto met het leukste verhaal uitkiezen.

Reischeque van 750 euro

ASL Travel is de vaste reispartner van SV Zulte Waregem. Zij hebben een reischeque van 750 euro klaarliggen. Je boekt een reis op jouw maat; zonder minimaal te besteden bedrag* of verdere aankoopverplichtingen.

Meer over ASL Travel

ASL organiseert onder andere de winterstage en stond in voor de Europese verplaatsingen in 2014 en 2017.

* Je dient het bedrag in een keer op te gebruiken. De bon is niet inwisselbaar voor geld of andere waarde. Je legt de volledige reis vast in overleg met de ervaren reisbegeleiders van ASL Travel.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close