1 maand geleden gepost

Welkom bij Team Essevee Thomas Buffel

Twee uur voor de start van de eerste training van het nieuwe seizoen zette Thomas Buffel (37) zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij Essevee. De ex-Rode Duivel zag zijn aflopend contract bij KRC Genk, waar hij negen seizoenen speelde, niet verlengd worden.

Buffel ruilde op zijn zestiende Cercle Brugge voor Feyenoord Rotterdam. Na een succesvolle uitleenbeurt van 2 seizoenen aan Excelsior (eerste divisie) brak de aanvallende middenvelder helemaal door in de Kuip. Het leverde hem een transfer op naar Glasgow Rangers in de Schotse Premier League dat meteen kampioen werd. Na 3,5 seizoenen aan de overkant van het Kanaal ging Buffel opnieuw aan de slag in de Jupiler Pro League. Via Cercle Brugge kwam de flankaanvaller bij KRC Genk terecht waar hij de titel (2011), de Supercup (2011) en de Beker van België (2013) won.

"Het vuur is absoluut nog niet gedoofd en de passie om op het veld te staan is nog te groot", aldus onze nieuwe aanwinst. "Ik ben Zulte Waregem dankbaar voor de kans die ze mij geven. Dit is een ambitieuze stabiele club waar ik mijn steentje nog kan bijdragen en mijn ervaring zal gebruiken op en naast het veld", klinkt het overtuigd.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close