1 week geleden gepost

Waregem Netwerkt op donderdag 16 januari 2020

Voor het zesde jaar op rij bundelen Essevee, Ballroom Locations & events en Fairs & Events Waregem de krachten om hun netwerken samen te brengen op één groot event: Waregem Netwerkt 2020.

Programma & speednetworking

We ontvangen u vanaf 18.00 uur in Waregem expo (Zuiderlaan 26 in Waregem) voor onderstaand programma:

18:00 | Onthaal met apero en drinks
19:00 | Animatie en nieuwjaarswensen
19:15 | Uitgebreide buffetten
21:00 | Open bar en dj

Ondertussen kunt u bij onze huismoderatrice Justine De Jonckheere terecht voor speednetworkings om 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur. De sessies duren telkens 20 minuten en inschrijven kan via waregemnetwerkt.be.

Tickets

Als ondernemer krijgt u op Waregem Netwerkt de kans om TOPE met zaakvoerders, leidinggevenden en bedrijfsleiders het nieuwe jaar op gang te trekken. Het stadsbestuur verleent haar medewerking met de dienst Lokale Economie en brengt haar wensen voor het nieuwe jaar over aan de aanwezigen.

Nu bestellen

Haal nu uw tickets in huis via waregemnetwerkt.be. Tot en met zaterdag 30 november 2019 kunt u als early bird tickets bestellen aan 40 euro per persoon. Na die datum kost een toegangsticket 50 euro per persoon.

Partnerformules

Daarnaast kunt u kiezen tussen drie partnerformules waarbij uw bedrijf in de kijker wordt gezet. Bovendien kunt u aanschuiven aan het ontbijtbuffet, samen met alle andere partners.

Ontdek de partnerformules Steeple Chase, Event en Assist nu op waregemnetwerkt.be!

Alle tarieven zijn exclusief btw.

Over Waregem Netwerkt

Ondertussen slaan SV Zulte Waregem, Ballroom Locations & Events en Fairs & Events Waregem al voor de zesde keer de handen in elkaar. Met ruim 800 aanwezigen was de editie van 2019 opnieuw een groot succes.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close