Vandaag gepost

Verdedig jij dit seizoen onze kleuren op FIFA20?

Binnenkort gaat het tweede seizoen van de Proximus ePro League van start. Onze Esporter Nycom zoekt een teamgenoot en challenger. De qualifiers staan op zondag 20 oktober en 3 november gepland. TOPE met onze Esports partner Skyline Communications verdedigen we onze kleuren ook op het virtuele voetbalveld!

FIFA20 van EA SPORTS ligt nog maar net in de rekken maar de Proximus ePro League gaat al opnieuw van start. Na het succesvolle debuutseizoen krijgen de fans van Team Essevee opnieuw de kans om onze kleuren te verdedigen tegen de andere clubs uit de Jupiler Pro League.

Qualifiers in oktober en november

Op zondag 20 oktober en zondag 3 november vinden de twee online kwalificatietornooien plaats. Dan gaan we op zoek naar een teammaat en challenger voor Nycom, de Essevee Esporter.

Inschrijven

Via de kwalificatietornooien kiezen we onze vertegenwoordiger in de Proximus ePro League. Daar volgt een competitie van 15 speeldagen die te volgen zijn op Proximus TV. De top zes stoot door naar de finale play-offronde, waar ze het opnemen tegen de professionele spelers van de ePro League.

Team Essevee kampioen!

We schopten het in 2013 tot vicekampioen, maar gaan we dit jaar voor de titel? In de ePro League is het niet onrealistisch. Op 28 maart vinden de finales plaats. Deze zullen live te zien zijn op Proximus TV en die dag kennen we de nieuwe ePro League-kampioen.

Registreer je dus vandaag om in de voetsporen van regerend landskampioen ShadooW te treden. TOPE voor de titel op FIFA20!

Meer over Esports weten?

...

+ video Esports corner

Dit seizoen openden we de Skyline Esports Corner in de sfeertribune van het Regenboogstadion. Zo kan je het voor de wedstrijd opnemen tegen onze Esporter. Klaar voor de uitdaging?

DEEL DIT ARTIKEL:

Close