3 weken geleden gepost

Veel belangstelling voor de eerste open training

Essevee startte afgelopen zondag de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een traditionele open training onder een stralende zon.

Om klokslag 15u stapte de selectie van Essevee het veld op voor de eerste training van het nieuwe seizoen. Ruim 2000 fans tekenden present om een eerste glimp op te vangen van de vertrouwde gezichten en de nieuwe aanwinsten. Ook Thomas Buffel, die twee uur voor aanvang van de open training zijn contract had getekend.

Voorafgaand aan de training nam Francky Dury het woord en stelde hij de zeven nieuwe gezichten voor. "Onze doelstelling is Play-Off 1 maar het  zal niet makkelijk worden. We zullen opnieuw keihard werken en gaan jullie niet ontgoochelen."

Applaus was er te horen tijdens de wedstrijdvormen. Onur Kaya en Henrik Bjørdal vonden enig mooi de weg naar doel. Na de ruim anderhalf uur durende oefensessie maakten de spelers tijd voor handtekeningen en selfie's met de fans.

Ga naar het volledige fotoalbum

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close