2 maanden geleden gepost

Vanaf nu kan je ook bloed geven in het Regenboogstadion!

Team Essevee en Rode Kruis Waregem-Anzegem slaan de handen in elkaar. Op vrijdag 20 december kan je in het Regenboogstadion bloed geven. TOPE helpen we helpen!

Wist je dat er 70% kans is dat je zelf ooit een bloedtransfusie nodig zal hebben? Maar dat slechts 3% van de bevolking bloed geeft? Daarom roepen we iedereen bij Team Essevee op om bloed te geven. 

Op vrijdag 20 december 2019 vanaf ... uur kan je bloed geven in het Regenboogstadion. We openen de deuren van Studio Essevee in de vijvertribune. Registreer je nu als bloeddonor op essevee.be/rodekruis en red ook levens!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je registreert je als bloeddonor en krijgt een bevestigingsmail met daarin de meest geschikte locatie.
  • Op vrijdag 20 december kan iedereen langskomen in Studio Essevee, ook als je niet bent geregistreerd. Je hoort ter plaatse of jij bloed kan doneren.
  • Twijfel je of je bloed kan of mag geven? Klik hier voor de meestgestelde vragen of doe de donorzelftest van Rode Kruis!

De bloedinzamelactie in het Regenboogstadion versterkt de reeds bestaande acties in onder andere het stadhuis en de ontmoetingscentra. Een overzicht van alle locaties vind je hier.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close