2 weken geleden gepost

Toegankelijkheid Regenboogstadion & Oefencomplex: fase 2

De wegenwerken aan het Regenboogstadion gaan op maandag 9 september een volgende fase in. Hierbij gaat het kruispunt van de Zuiderlaan en de Meersstraat dicht. Het Regenboogstadion en de parking aan Waregem expo zijn vanaf dan enkel toegankelijk via het rondpunt.

Met de auto

De parking vlak voor het Regenboogstadion is niet langer toegankelijk voor personenwagens maar je kan nog steeds gratis parkeren aan Waregem expo. Die parking is enkel nog toegankelijk via het rondpunt aan de Verbindingsweg en een verharde werfweg. De inrit aan de kant van de Henri Lebbestraat (kant taverne Half-Time) gaat dicht.

Je rijdt op en van de parking aan Waregem expo via dezelfde verharde werfweg. Het plannetje onderaan dit bericht verduidelijkt veel.

Met de fiets

Het Regenboogstadion blijft bereikbaar met de fiets. Vermijd de werfzone door via de voetweg rond de stadionvijvers naar het stadion te komen.

De fietsparkings rond het Regenboogstadion blijven toegankelijk. Klik hier om te zien waar je je fiets kan stallen.

Leveringen

Leveringen voor de werf en alle faciliteiten van het Regenboogstadion gebeuren via de werfweg (die toegankelijk is via het rondpunt) en via de tijdelijke oprit in de werfzone.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close