3 maanden geleden gepost

Toegankelijkheid Regenboogstadion & Oefencomplex: fase 2

De wegenwerken aan het Regenboogstadion gaan op maandag 9 september een volgende fase in. Hierbij gaat het kruispunt van de Zuiderlaan en de Meersstraat dicht. Het Regenboogstadion en de parking aan Waregem expo zijn vanaf dan enkel toegankelijk via het rondpunt.

Met de auto

De parking vlak voor het Regenboogstadion is niet langer toegankelijk voor personenwagens maar je kan nog steeds gratis parkeren aan Waregem expo. Die parking is zowel op wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen enkel nog toegankelijk via het rondpunt aan de Verbindingsweg en een verharde werfweg. De inrit aan de kant van de Henri Lebbestraat (kant taverne Half-Time) gaat dicht.

Je rijdt op en van de parking aan Waregem expo via dezelfde verharde werfweg. Het plannetje onderaan dit bericht verduidelijkt veel. Op de wedstrijddag begeleiden onze parkeerwachters je zo optimaal mogelijk.

Met de fiets

De fietsparkings rond het Regenboogstadion blijven toegankelijk. Vermijd de werfzone door via de voetweg rond de stadionvijvers naar het stadion te komen.

Klik hier om te zien waar je je fiets kan stallen.

Leveringen

Leveringen voor de werf en alle faciliteiten van het Regenboogstadion gebeuren via de werfweg (die toegankelijk is via het rondpunt) en via de tijdelijke oprit in de werfzone.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close