4 maanden geleden gepost

Regenboogstadion blijft bereikbaar tijdens wegenwerken

Binnenkort komen er onder andere extra woonblokken, commerciële exploitaties en een hotel op de site van het Regenboogstadion. De Essevee Shop, de evenementenlocaties, Bistro Berto en de andere zaken in het Regenboogstadion blijven toegankelijk. Hoe je er geraakt met de auto, met de fiets of te voet lees je in dit bericht.

Zuiderlaan tot najaar 2019 afgesloten

Door de bouwwerkzaamheden wordt de Zuiderlaan, de weg voor het stadion, in beide richtingen afgesloten tussen het rondpunt met de Verbindingsweg en het kruispunt met de Meersstraat.

Het Regenboogstadion is zolang enkel toegankelijk via de Lebbestraat. Het kruispunt met de Meersstraat blijft wel toegankelijk dus je kunt parkeren op de parking van Waregem expo. De aannemer voorziet een veilige oversteek zodat Bistro Berto, Oxygen, Kids and Play, Manpower, Synergie en de evenementenlocaties in het Regenboogstadion bereikbaar blijven.

Kom met de fiets naar het stadion!

Twijfel niet en spring op de fiets als je naar het stadion komt! Alle fietsparkings blijven gedurende de volledige bouwperiode toegankelijk. Een overzicht van alle fietsparkings vind je hier.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close