1 week geleden gepost

Regenboogstadion blijft bereikbaar tijdens wegenwerken

Binnenkort komen er onder andere extra woonblokken, commerciële exploitaties en een hotel op de site van het Regenboogstadion. De Essevee Shop, de evenementenlocaties, Bistro Berto en de andere zaken in het Regenboogstadion blijven toegankelijk. Hoe je er geraakt met de auto, met de fiets of te voet lees je in dit bericht.

Zuiderlaan vanaf 23 april afgesloten

Door de bouwwerkzaamheden wordt de Zuiderlaan, de weg voor het stadion, in beide richtingen afgesloten tussen het rondpunt met de Verbindingsweg en het kruispunt met de Meersstraat.

Vanaf dinsdag 23 april zal het stadion enkel nog toegankelijk zijn vanuit de richting van de Henri Lebbestraat. Het kruispunt met de Meersstraat blijft wel toegankelijk dus je kunt parkeren op de parking van Waregem expo. De aannemer voorziet een veilige oversteek zodat Bistro Berto, Oxygen, Kids and Play, Manpower, Synergie en de evenementenlocaties in het Regenboogstadion bereikbaar blijven.

“Zoals steeds stellen we alles in het werk voor het comfort van alle bezoekers aan het Regenboogstadion”, stelt operationeel manager Johan Deschuymere iedereen gerust. “Alle zaken in het Regenboogstadion en de evenementenlocaties van Ballroom blijven altijd toegankelijk. Samen met de veiligheidsdiensten zorgen we ook voor een optimale bereikbaarheid op wedstrijddagen.”

Kom met de fiets naar het stadion!

Twijfel niet en spring op de fiets als je naar het stadion komt! Alle fietsparkings blijven gedurende de volledige bouwperiode toegankelijk. Een overzicht van alle fietsparkings vind je hier.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close