1 maand geleden gepost

Programma voorbereiding 2018-2019

Terwijl de spelers hun batterijen opladen voor het komende seizoen wordt er achter de schermen hard gewerkt om de sportieve en extra-sportieve voorbereiding optimaal te laten verlopen.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat gepaard met veel trainingen en een handvol oefenwedstrijden met tussendoor de Essevee Fandag, het ideale moment om kennis te maken met Team Essevee.

De trainingen worden hervat op zondag 24 juni. Om 15u verzamelen de troepen van Francky Dury op het trainingsveld van het oefencomplex voor de eerste open training van het seizoen. Een niet te missen evenement voor elke Esseveefan.

Na de eerste trainingsweek oefent Essevee een eerste keer tegen Sparta Petegem (30 juni, 19u). Daags voor de Essevee Fandag (zondag 8 juli) neemt SV Zulte Waregem het op tegen Sporting Lokeren (7 juli, 18u). Nadien volgen er nog vriendschappelijke wedstrijden tegen het Nederlandse RKC Waalwijk (10 juli, 17u30), KV Oostende (14 juli, 19u) en Hapoel Haifa uit Israel (17 juli, 19u).

Alle wedstrijden worden afgewerkt op het veld van Sparta Petegem (Gaversesteenweg 240, 9800 Deinze).

De voorbereiding wordt afgesloten met een oefenpartij in het Regenboogstadion tegen verliezend bekerfinalist AZ Alkmaar uit Nederland op zondag 22 juli om 14u30.

Volledige kalender

 

 

 

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close