5 maanden geleden gepost

Plopsa Group en Essevee slaan de handen in elkaar

Tijdens het seizoen 2018 – 2019 zet Essevee sterk in op families en de Essevee Academie samen met Plopsa Group.

Essevee zet er sterk op in om naar buiten te komen als jongste club. Via de Essevee Academie leiden ze talentvolle spelers op tot potentieel voor de A-kern. De Essevee Academie bouwt zijn imago uit door een jeugdwerking die respect, discipline, kwaliteit en plezier als pijlers uitdraagt.

Een duw in de rug voor de Academie

Tyas Kastelijn, Commercieel Manager bij SV Zulte Waregem, kijkt uit naar een mooie samenwerking met de Plopsa Group. “Als club zijn we enorm opgetogen met de innovatieve partnership dat onze Essevee Academie met een 500-tal jongens en meisjes plus onze familietribune een mooie duw in de rug geeft.”  Ook Plopsa Group is opgetogen met deze samenwerking: “Kindvriendelijkheid, gezinsgerichte aanpak en beleving zijn een van onze kernwaarden dewelke in deze samenwerking mooi geïntegreerd zijn” aldus Jeroen De Smet, Sales Director.

Een magische Plopsa-tribune

De samenwerking met Plopsa Group zorgt dat er voldoende plezier aanwezig is in de club. Plopsa Group zal op verschillende momenten aanwezig zijn in Essevee. Zo zal er bij de kick-off en twee andere topmatchen van Essevee een Plopsa-figuur aanwezig zijn om de aftrap te geven. De familietribune van Essevee zal op deze momenten worden omgetoverd naar een echte magische Plopsa-tribune! Tijdens de rust wordt er animatie voorzien en de jonge supporters kunnen met de Plopsa-figuur op de foto.

Over Plopsa

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 6 themaparken uit die gemiddeld goed zijn voor zo’n 3 miljoen bezoekers per jaar. De Plopsa-parken bieden het plezier van topattracties voor groot en klein in een unieke omgeving.

In België bevinden zich Plopsaland De Panne, het waterpark Plopsaqua De Panne, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. In 2010 werd het eerste Nederlandse indoor themapark, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Datzelfde jaar werd ook het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. In mei 2018 opent Plopsa haar eerste pretpark in Polen: Majaland Kownaty. In 2020 zal het tweede Plopsa-waterpark openen in Hannuit: Plopsaqua Hannuit-Landen.

Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne. De opening van het allereerste Plopsa Hotel in De Panne staat eveneens gepland in 2020.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close