2 weken geleden gepost

Open training op zaterdag 22 juni

Het nieuwe seizoen is in zicht. Op maandag 17 juni verzamelen spelers en staf na een deugddoende vakantie voor de eerste keer in het oefencomplex. De officiële start van de voorbereiding vindt plaats op zaterdag 22 juni om 15.00 uur, TOPE met onze fans. Iedereen is dan welkom op het oefencomplex van Essevee voor de jaarlijkse open training.

Maak kennis met Team Essevee

Zoals de traditie het wil, trappen we TOPE het nieuwe seizoen op gang op de open training. Kennismaken met de vertrouwde en de nieuwe gezichten. Handtekening en/of selfies scoren.

De eerste open training is een niet te missen event voor elke fan!

Braadworsten, pannenkoeken en drankstanden

Honger en dorst hoef je niet te lijden. De Supportersfederatie EsseveeFANS zorgt voor braadworsten en je kan onze G-voetbalploeg steunen door van hun pannenkoeken te smullen.

Belangrijk: zowel aan de drankstanden buiten als in het Essevee Themacafé betaal je cashless. Abonnees kunnen hun nieuwe seizoenkaart gebruiken om te betalen, niet-abonnees gebruiken hun oude seizoenkaart of betaalkaart van vorig jaar.

Nieuwe shirts & abonnementen in Shop

Uiteraard is onze Essevee Shop ook open. Van 09.00 tot 12.00 uur en 13.30 tot 16.00 uur kan je in de Zuidercorner terecht voor je abonnement en je kan in primeur het nieuwe shirt in huis halen.

Kom in de stemming met de aftermovies van onze twee voorgaande edities.

Open training 2018/2019

Open training 2017/2018

DEEL DIT ARTIKEL:

Close