1 week geleden gepost

Nog 3 verplaatsingen, nog 3 keer gratis bussen!

RSC Anderlecht, KAS Eupen en Waasland-Beveren. Dat zijn de drie resterende uitwedstrijden voor Team Essevee in de reguliere competitie. Dankzij partners van SV Zulte Waregem zijn alle bussen van de officiële supportersclubs volledig gratis voor deze drie verplaatsingen. TOPE voor Team Essevee, ook buitenshuis!

Na de gratis bussen naar Sporting Lokeren én de bijhorende overwinning (video) gaan we gewoon door. Voor de trips naar het Astridpark, de Kehrweg en de Freethiel zijn alle bussen van onze supportersclubs gratis!

Onze supportersclubs

Alle informatie over de verplaatsing naar Anderlecht vind je hier. Informatie over de uitwedstrijden in Eupen en Beveren volgt binnenkort. Inschrijven kan rechtstreeks bij de supportersclubs op essevee.be/fans

Partners gratis bussen

TOPE voor Team Essevee! Onderstaande business partners maken deze organisatie mogelijk. Tope Es Alles Meuglijk, bedankt!

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close