2 weken geleden gepost

Nieuwe formule in Studio Essevee: uw eigen box in onze topformule

In Studio Essevee kunt u blijven genieten van onze topformule terwijl we een vleugje exclusiviteit van de skyboxen toevoegen. Tegen Sint-Truiden (16 februari) kunnen bestaande businessklanten gratis kennismaken met de Studio Essevee "New Style"!

Op zaterdag 2 februari ontvangen we met Cercle Brugge een provinciegenoot in het Regenboogstadion. Ook naast het veld maken we een spektakelstuk van deze partij. Zo bieden we 10 nieuwe gepersonaliseerde boxen aan in Studio Essevee.

Mix van netwerken en exclusief genieten

In Studio Essevee creëren we 10 boxen voor 12 personen. Bij aankomst krijgt u ruim de gelegenheid om te netwerken tijdens de receptie. Het diner vindt plaats in uw box en aansluitend volgt u de wedstrijd binnen achter glas of buiten op de vijvertribune.

In detail:

  • Ontvangst en begeleiding door onze hostessen
  • Netwerkreceptie met aperitief, samen met de genodigden uit de Vijverlounge
  • Diner met zicht op het veld volgens het principe van live cooking
  • Dranken voor, tijdens en (tot anderhalf uur) na de wedstrijd zijn inbegrepen
  • Na de wedstrijd zorgt een dj voor aangepaste sfeer

Meer informatie kunt u verkrijgen op business@essevee.be of via uw vertegenwoordiger.

Kostprijs en voordeel bestaande partners

Voor de wedstrijden tegen Cercle Brugge en Sint-Truiden kunt u deze formule boeken vanaf 6 personen voor 150 euro per persoon (exclusief btw).

Bestaande businesspartners genieten van een exclusief voordeel. Voor beide wedstrijden kunnen businesspartners hun bestaande businessformule gratis omwisselen voor een eigen box in Studio Essevee. Neem contact op met uw vertegenwoordiger of contacteer ons via business@essevee.be!

Klanten die intekenen in de reguliere competitie krijgen voorrang op de mini-abonnementen voor Studio Essevee tijdens de play-offs.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close