1 maand geleden gepost

Nieuwe bistro in het Regenboogstadion

"Bistro Berto" wordt de gloednieuwe horecazaak in de Zuidercorner van het Regenboogstadion. Binnenkort zal u kunnen tafelen op een unieke locatie met zicht op het veld.

Ruim 12 jaar runnen David Bertolozzi en zijn echtgenote An Kint sterrenrestaurant Berto in de Holstraat in Waregem. "We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe, bijkomende uitdaging en iets waarmee we een ruimer publiek kunnen bereiken. Dit is een opportuniteit die we absoluut moeten grijpen", klinkt het enthousiast.

De samenwerking tussen Essevee en Berto bestaat al langer dan vandaag. "Een vijftal jaar geleden kreeg ik de vraag om op regelmatige basis de catering te verzorgen op wedstrijddagen voor de businessklanten in de Vijverlounge van het Regenboogstadion. Het gevoel zat meteen goed en al gauw borrelde het idee om iets meer te doen", aldus de 40-jarige chef-kok. "Een stadion straalt energie en sfeer uit. Ik ben al jarenlang supporter van Zulte Waregem, dit is een droom die in vervulling gaat."

"Bistro Berto" moet toegankelijk zijn voor iedereen en staat voor lekker en betaalbaar. Het concept is drieledig: een wedstrijdconcept wanneer Essevee thuis speelt, een businessconcept voor een snelle lunch over de middag en een bistroconcept voor 's avonds met heerlijke tapas.

De ruimte op de eerste verdieping past perfect in het totale concept van de Zuidercorner en heeft een capaciteit van 90 à 100 personen. 

Berto zal samen met sous-chef Matthias Van Oost de keuken leiden van de nagelnieuwe bistro. "Ik ben mijn rechterhand enorm dankbaar want zonder hem zou dit niet mogelijk zijn."

Het koppel mikt op augustus om de deuren van "Bistro Berto" een eerste keer te openen.

Naar de website van Berto

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close