1 jaar geleden gepost

Maak nu kennis met Jürgen Devos van Essevee Younited

Ons Essevee Younited team is een van dé teams binnen Younited Belgium, een sociaal voetbalproject. Maar wie zorgt daar voor de flitsende dribbels, de onvergetelijke doelpunten of de perfecte tackles? Maak dankzij het infoblad 'De Sprong' van Stad Waregem kennis met de 30-jarige Jürgen Devos.

De 30-jarige Waregemnaar kwam onlangs over van een gelijkaardig voetbalproject uit Kortrijk. Het was Glenn, de trainer van dat team en nu ook begeleider bij Essevee, die Jürgen vroeg om bij het team te komen. "Via Messenger vroeg hij me of ik geen zin had om terug te beginnen voetballen in Waregem." Het was uiteindelijk Essevee Younited speler, Jonas, die hem over de streep trok.

Volledige artikel (PDF)

Essevee Younited is veel meer dan alleen voetbal. De trainers van het team zorgen ook voor sfeer en gezelligheid. "We kunnen steeds bij hen terecht. Ik leerde er trouwens ook veel andere mensen kennen. Met een aantal van hen heb ik ook contact naast het voetbal. Het zijn echte vrienden geworden.” 

Bij Jürgen en zijn medespelers staan alle trainingen, wedstrijden of events al met stip genoteerd in de agenda. Ken jij iemand of wil je zelf graag eens meetrainen met het Essevee Younited team? Iedereen is elke maandag welkom van 18.00u tot 19.30u in SO Gaverke

Benieuwd naar het volledige verhaal van Jürgen? Je leest het volledige interview hier in De Spong.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close