1 week geleden gepost

Laat jouw stem horen voor Team Essevee!

Ook na zondag 14 oktober is jouw stem belangrijk. Kom naar het Regenboogstadion en laat jouw stem horen voor Team Essevee!

Op de verkiezingsdag delen we in Zulte en Waregem flyers uit van lijsttrekker Sammy Bossut en kapitein Davy De fauw. Zij nodigen je uit voor de eerstvolgende thuiswedstrijden in het Regenboogstadion. Kies voor Team Essevee en laat jouw stem horen in het Regenboogstadion. TOPE voor Team Essevee!

Duotickets voor 10 euro

Vul het "stembiljet" volledig in en haal voor 10 euro een duoticket in huis voor de wedstrijd tegen Excel Moeskroen van zaterdag 27 oktober. Je kan bovenop je duoticket voor Moeskroen ook de thuiswedstrijden tegen Standard en/of Lokeren bijwonen aan hetzelfde tarief. 

De actie loopt tot en met vrijdag 26 oktober in de Essevee Shop.

Halfjaarlijkse abonnementen

Beleef de overige thuiswedstrijden in het Regenboogstadion met een halfjaarlijks abonnement bij Team Essevee. Zo mis je niets van de thuiswedstrijden tegen KV Oostende, Sporting Charleroi, Royal Antwerp FC, Cercle Brugge, Sint-Truiden, KAA Gent en KRC Genk!

Geniet jij binnenkort mee van alle voordelen van een seizoenkaart? Meer informatie over de verkoop van de halfjaarlijkse abonnementen volgt!

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close