5 dagen geleden gepost

KAS Eupen-Essevee: tickets & gewijzigde aanrijroute

Op zaterdag 23 februari trekt Team Essevee naar de Kehrweg. De wedstrijd tegen de Oost-Kantonners van KAS Eupen wordt afgetrapt om 18.00 uur. Er is een nieuwe aanrijroute voor de bezoekende supporters.

Tickets

Essevee krijgt 53 zitplaatsen en 665 staanplaatsen in het Kehrwegstadion. Tickets zijn vanaf dinsdag 19 februari beschikbaar in de Essevee Shop en bij de supportersclubs. Afhankelijk van de beschikbaarheid van tickets gaan ook de loketten in Eupen open.

Ticketprijzen:

  • Zitplaatsen: 15 euro (vanaf 16 jaar) of 10 euro (tot en met 15 jaar)
  • Staanplaatsen: 15 euro (vanaf 16 jaar) of 10 euro (tot en met 15 jaar)

Er zijn 10 plaatsen voor rolstoelgebuikers. De rolstoelgebruiker betaalt 15 euro en de begeleider gaat gratis mee. Tickets zijn beschikbaar in de Essevee Shop en aan de loketten in KAS Eupen.

Gratis bussen!

TOPE voor Team Essevee! Dankzij onderstaande partners zijn alle bussen van onze officiële supportersclubs gratis. Zo reizen onze fans dit seizoen nog gratis mee naar KAS Eupen en Waasland-Beveren. Tope Es Alles Meuglijk, bedankt!

Gewijzigde aanrijroute

Aangezien het bezoekersvak naar de andere kant van het stadion is verhuisd, is ook de aanrijroute gewijzigd. Er is enkel parking voorzien voor de supportersbussen. Fans die met de wagen naar Eupen afzakken, zoeken plaats in de buurt van het bezoekersvak.

De parking voor het bezoekersvak bevindt zich in de Kehrweg. Bezoekende supporters dienen aan te rijden via de Schönefelderweg en Eichenberg, zoals aangeduid op bovenstaand plan.

Onze supportersclubs

Essevee raadt alle fans aan om de verplaatsing met een van de gratis supportersbussen te maken. TOPE veilig op weg!

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close