3 weken geleden gepost

Gratis duoticket voor uitsupporters in Play-Off 2

Essevee krijgt in Play-Off 2 vijf leuke verplaatsingen voorgeschoteld. Drie streekderby's, een trip naar de Freethiel en een bezoek aan traditieclub Union Saint-Gilloise. Om onze supporters te bedanken die ook op verplaatsing onze kleuren verdedigen, kan je opnieuw een duoticket scoren voor onze thuiswedstrijden.

Ga je mee op verplaatsing supporteren voor Team Essevee in Play-Off 2? Dan kan je op vertoon van je wedstrijdticket een gratis duoticket afhalen voor de eerstvolgende thuiswedstrijd.

 

Dat wil zeggen dat je...

  • ... met je ticket van de uitwedstrijden op Cercle Brugge of op KV Kortrijk een gratis duoticket kunt afhalen voor de thuiswedstrijd tegen Excel Moeskroen. Deze actie is cumuleerbaar dus je kunt met tickets van de beide wedstrijden langskomen en twee duotickets scoren!
  • ... met je ticket van de uitwedstrijd op Union SG een gratis duoticket kunt afhalen voor de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge.
  • ... met je ticket van de uitwedstrijd op Excel Moeskroen een gratis duoticket kunt afhalen voor de thuiswedstrijd tegen KVK.
  • ... met je ticket van de uitwedstrijd op Waasland-Beveren een gratis duoticket kunt afhalen voor de thuiswedstrijd tegen Union SG.

Kalender

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en op basis van de beschikbaarheid per tribune. Je kunt het duoticket enkel afhalen tijdens de voorverkoopsperiode in de Essevee Shop en niet aan de wedstrijdloketten.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close