2 weken geleden gepost

G-ploeg zaterdag in de kijker op Veliche G-dag

Zaterdag plaatsen we het G-team van Essevee in de spotlights. Ons tofste team krijgt op de Veliche G-dag een leuk programma voorgeschoteld en 's avonds betreden ze TOPE met onze spelers het veld.

Op hetzelfde moment is er een sinterklaasactiviteit met pannenkoeken en warme chocomelk van de Essevee Kids Club waar iedereen kan aan deelnemen.

Veliche G-dag

Veliche Gourmet neemt de fakkel over van Record Bank als partner van de G-dag. De Belgische chocolatier organiseert zaterdag in het Regenboogstadion een chocoladeworkshop voor de G-ploeg, gevolgd door een pannenkoek met chocolademelk.

Daarna maakt het het tofste team van Essevee zich op voor de apotheose van de avond. De G-spelers betreden voor de aftrap van de wedstrijd tegen KV Oostende samen met hun helden het veld.

Chocoladeverkoop

Ook de supporters van Essevee kunnen meegenieten van de topproducten van chocolatier Veliche Gourmet. Zaterdag kan je bij de vrijwilligers van Veliche of in de Essevee Shop zakjes chocolade kopen voor het goede doel.

Een zakje met 300 gram melkchocolade kost 5 euro en de opbrengst gaat volledig naar het G-voetbal.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close