1 week geleden gepost

#EsseveeVlagt op zaterdag 19 januari tegen Antwerp

#EsseveeVlagt op zaterdag 19 januari 2019! Breng zelf je vlag mee of zwaai met 1 van de 500 vlaggen die Alfa solutions uitdeelt. Met de Facebookactie maak je bovendien kans op een etentje voor twee bij Bistro Berto!

Op zaterdag 19 januari 2019 om 20.30 uur ontvangen we Royal Antwerp FC in het Regenboogstadion. Tickets voor deze wedstrijd zijn enkel verkrijgbaar voor of via abonnees. Beleef #EsseveeVlagt vanop de eerste rij! 

Tickets bestellen

500 roodgroene vlaggen

TOPE kleuren we het Regenboogstadion op de eerste wedstrijd van 2019 rood en groen. Op de wedstrijd tegen Antwerp deelt onze partner Alfa solutions net zoals vorig seizoen 500 vlaggen uit aan de ingang van de sfeertribune.

Na de wedstrijd verzamelen de sfeergroep en Supportersfederatie alle vlaggen zodat de vlaggen iedere wedstrijd opnieuw terugkeren in de sfeertribune. Samen zwaaien voor Team Essevee!

Win met #EsseveeVlagt

Toon jouw favoriete kleuren ook op social media. Plaats het #EsseveeVlagt-kader rond je profielfoto op Facebook en maak kans op een etentje voor twee personen bij Bistro Berto.

Wat moet je doen?
1) Voeg hier het #EsseveeVlagt-kader toe aan je profielfoto op Facebook
2) Stuur je gewijzigde profielfoto door in een reactie op deze Facebookpost van Alfa solutions

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close