3 maanden geleden gepost

Essevee Fandag op 7 juli: volledige programma!

Op zondag 7 juli 2019 trappen we het seizoen op gang met de Essevee Fandag. We starten traditioneel met een barbecue en dit jaar kan je het Regenboogstadion doorkruisen tijdens een leuke zoektocht. Later op de namiddag stellen we de nieuwe gezichten voor en kan je alle handtekeningen verzamelen.

Programma

We starten 's middags met een barbecue in Studio Essevee. Die is volledig uitverkocht. Vanaf 13.00 uur ontdek je tijdens een leuke zoektocht in het Regenboogstadion allerlei weetjes over ons stadion en Team Essevee.

Onderweg kom je alle signeerstanden tegen en kan je deelnemen aan tal van activiteiten. Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten. Om 16.30 uur trekken we naar de sfeertribune voor de spelersvoorstelling. Welke nieuwe namen heeft Essevee voor je in petto?

Ondertussen blijft het fandorp doorlopend open van 13.00 tot 19.00 uur. Je kan van 11.00 tot 17.00 uur in de Essevee Shop terecht voor je abonnement of een nieuwe wedstrijduitrusting van Team Essevee. Het volledige programma vind je op essevee.be/fandag!

Activiteiten

Met bijna 30 activiteiten en een leuke weersvoorspelling kan de Essevee Fandag nu al niet meer stuk. Hieronder vind je alle activiteiten per locatie:

Fandorp

W-Fest & Essevee for Charity | Dit jaar komt het muziekfestival naar Waregem en de organisatie houdt halt op de Essevee Fandag. Scoor zoveel mogelijk na elkaar en maak kans op een levenslang abonnement voor W-fest!
Essevee Challenge | Little Ball Village en Essevee dagen je uit! Toon jouw voetbalskills op onze vier uitdagingen en ga naar huis met waardebonnen van de Essevee Shop! Meer info vind je op essevee.be/challenge.
Essevee Shop | Spring binnen in de tent van onze fanshop en ontdek de nieuwe wedstrijdshirts en de lopende promoties!
Maya de Bij | Onze favoriete figuur van Plopsa komt de allerjongsten verblijden met een bezoek. Maya zoemt rond in het fandorp en de sfeertribune. 
Stewards | De mannen en vrouwen met de oranje jassen ontvangen je niet enkele tijdens thuiswedstrijden. Ook op de Essevee Fandag heten ze je van harte welkom. 
Rode Kruis & Life | Samen met Life werken we aan een hartveilig Regenboogstadion. Ontdek meer over onze AED-partner op de fandag. Het Rode Kruis maakt je dan weer graag warm om bloeddonor te worden. TOPE maken we het verschil!
De Hardste Trap | Onze betting partner betFIRST gaat op zoek naar de fan met de hardste trap. Met een speciale snelheidsmeter gaan we na hoe snel jouw bal in doel gaat.
Essevee Community | Wist je dat Essevee een eigen sociale cel heeft? Zo ondersteunen we onder andere het G-voetbal en wandelvoetbal maar werken we ook mee aan preventiecampagnes rond alcohol- en druggebruik. We vertellen je er alles over op de stand van onze communitywerking!
Springkastelen | Dankzij Castle Events kan je je helemaal uitleven op de springkastelen van Essevee. 
Croky komt langs | Zin in een zakje chips? Ga op zoek naar de mascotte van Croky en neem deel aan de selfie-actie! Na de spelersvoorstelling delen we zakjes uit in de sfeertribune. Smakelijk
Een hapje & een drankje | In het fandorp plaatsen we onze drankenwagen centraal. Hou even halt en geniet van een verse Jupiler of frisdrank! Om de honger te stillen kan je bij de Supportersfederatie een barbecueworst scoren en er zijn ook ijsjes en snoep.

Sfeertribune

Merida | Volg de ploegentijdrit in de Tour de France live op de stand van Merida. Bovendien maak je kans op een splinternieuwe Meridafiets!
eSports Corner | Nicolas Persoons, onze eSporter, daagt je uit voor een potje FIFA19. Dankzij onze partners Game Mania en Skyline Communications kan je hier vanaf nu iedere wedstrijd zelf een (virtueel) balletje trappen.

In het Regenboogstadion

Ballroom Locations & Events | Passeer in de Soccer Box en maak kans op de gratis huur van de zaal. Onze hostess deelt je flyers uit met een unieke code. Veel succes!
Bistro Berto | Bistro Berto opent uitzonderlijk de deuren op zondag. Tijdens je zoektocht in het stadion kan je halt houden in de bistro voor een drankje. Opgelet: je kunt enkel met je bankkaart betalen.
Waterfront van ION | De site rond het Regenboogstadion is in volle ontwikkeling. Projectontwikkelaar ION toont je in Skybox 4.6 onder andere de nieuwe appartementsblokken die voor het stadion zullen verrijzen!
Oxygen en Kids&Play | Wist je dat er een fitness en indoor speeltuin in het Regenboogstadion is gehuisvest? Spring binnen bij Oxygen en scoor een gratis dagpas of leef je uit in Kids&Play!

Oefencomplex

Essevee Old Stars | Het wandelvoetbalteam van Essevee organiseert zijn eerste tornooi. Kan het team van Johny Ver Eecke na winst bij KVK en KRC Genk ook het eigen tornooi bijschrijven op het palmares? De toegang is gratis dus kom supporteren!
Essevee Academie | Onze teams uit de onderbouw treden voor het eerst aan in het nieuwe seizoen. In de voormiddag kan je de talenten van morgen komen aanschouwen. Het Themacafé is open voor een drankje.

Ben jij er bij op zondag 7 juli 2019? Nodig dan ook je vrienden uit op Facebook en kom TOPE naar de Essevee Fandag 2019!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close