6 maanden geleden gepost

Essevee Academie zoekt medewerkers

De Essevee Academie is op zoek naar extra medewerkers. Draag jij binnenkort je steentje bij aan de toekomst van Team Essevee? Lees snel verder of jij de geknipte persoon bent!

Met bijna 500 actieve leden en 180 medewerkers behoort Essevee tot één van de grootste academies van het land. De Essevee Academie zet in op heren-, dames- én G-voetbal van klein tot groot, van grote tot minder grote talenten.

Vacatures

De Essevee Academie is op zoek naar een aantal specifieke profielen. Alle onderstaande profielen hebben iets gemeen want TOPE met de andere medewerkers bepaal je mee het dna van #TeamEssevee.

Teamtrainer U7-U8

Voor het Youth Potentials Project zoeken we een teamtrainer voor de U7 en U8. Je start in het voorjaar binnen onze elitewerking.

Teammanagers elite bovenbouw

Voor twee teams uit de elite bovenbouw zoeken we teammanagers. Je staat in voor de begeleiding en administratie van het team. Je kan vanaf het voorjaar aan de slag binnen onze elitewerking.

... en nog veel meer!

We kijken ook al verder. Veel gemotiveerde handen maken licht werk. Voor volgend seizoen kijken we nu al uit naar nieuwe medewerkers zoals teamtrainers, specifiektrainers, teammanagers, sportverzorgers, buschauffeurs en/of vrijwilligers).

Aanmelden of solliciteren

Heb jij de goesting, het enthousiasme, de kwaliteit om deel uit te maken van Team Essevee? Meld je aan via academie@essevee.be of neem telefonisch contact op via 056 44 00 42.

Ik meld me nu aan!

Ben jij een van onze toekomstige teammanagers of trainers? Dan ontvangen we graag een korte motivatie en cv.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close