3 weken geleden gepost

Cercle Brugge-Essevee: tickets & info (02/04)

Op speeldag 2 van de Play-Offs neemt Team Essevee het op tegen Cercle Brugge. We trappen op dinsdag 2 april af om 20.30 uur in het Jan Breydelstadion.

Tickets

Essevee krijgt 1403 zitplaatsen in de vakken 421 en 422. Tickets zijn vanaf donderdag 28 maart beschikbaar in de Essevee Shop en bij de supportersclubs. Er is geen combiregeling van kracht dus ook de loketten in Brugge gaan open.

Ticketprijzen:

  • Vanaf 19 jaar: 20 euro
  • Tot en met 18 jaar: 15 euro

Er zijn 10 plaatsen voor rolstoelgebuikers. De rolstoelgebruiker betaalt 15 euro en de begeleider betaalt 20 euro. Tickets zijn beschikbaar in de Essevee Shop en aan de loketten in Brugge.

Gratis duoticket voor Essevee-Excel Moeskroen

Essevee beloont de fans die ook op verplaatsing TOPE onze kleuren verdedigen. Houd daarom je ticket van de wedstrijd op Cercle Brugge goed bij. Je kunt tot zaterdag 13 april om 12.00 uur in de Essevee Shop een gratis duoticket afhalen.

Meer info

Deze actie is van toepassing op iedere verplaatsing in Play-Off 2. In ruil voor je wedstrijdticket van de uitwedstrijd, krijg je in de Essevee Shop een gratis duoticket voor de eerstvolgende wedstrijd na die uitwedstrijd. Alle informatie vind je hier.

Aanrijroute bussen en personenwagens

Er is geen combiregeling van kracht dus onze fans kunnen zowel met de bus als met eigen vervoer naar Brugge afzakken. Essevee raadt alle fans aan om de verplaatsing met een van de supportersbussen te maken. TOPE veilig op weg!

Onze supportersclubs

Neem afrit 6 (Jabbeke) op de E40. Je volgt de signalisatie richting Jan Breydelstadion. Aansluitend rijd je op de Gistelsesteenweg en de Zeeweg. Sla linksaf naar de Doornstraat en rijd Parking Z1 (bezoekers) op.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close