1 maand geleden gepost

CEO Eddy Cordier: "Tope staan we sterk"

SV Zulte Waregem was woensdagavond te gast in HippoLoggia voor de jaarlijkse ploegvoorstelling. Ruim 250 genodigden tekenden present in de gloednieuwe evenementenlocatie op de Waregemse hippodroom. CEO Eddy Cordier benadrukte nogmaals het belang van teamwork en ziet de toekomst van Essevee hoopvol tegemoet.

Het stadion

“Ik ben enorm fier op wat we hier samen de laatste jaren hebben gerealiseerd. Wie de voorbije vijf jaar niet meer langs het Regenboogstadion is gepasseerd kan het bijna niet geloven. We hebben twee prachtige, comfortabele koptribunes en de Zuidercorner met zijn skyboxen, bureaus, Essevee Shop en Bistro is een waar pronkstuk. Zonder de hulp van het stadsbestuur van Waregem zou dit alles niet mogelijk zijn geweest. We zijn hen dan ook enorm dankbaar. Samen staan we sterk. Tope es alles meuglijk."

De transferpolitiek

Cordier kondigde aan dat Théo Bongonda voor vier jaar heeft getekend. “We hebben al negen inkomende transfers gerealiseerd. Allemaal zijn ze eigendom van de club. Dankzij de financiële inspanningen van hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert kunnen we onze transferpolitiek bijsturen van huren naar kopen.”

Nieuwe bestuurders

"Essevee blijft ook structureel professionaliseren. Met zaakvoerders Franck Tijtgat (Asfalt Tijtgat) en Philippe Detaellenaere (DL Chemicals) versterken wij ons team van de Raad van Bestuur."

"Essevee wil zijn rol als de grootste challenger van de Belgische voetbaltop weer 100% waarmaken - vanuit een sterk blok, tope. Iedereen neemt op zijn niveau zijn verantwoordelijkheid: het bestuur, de sportieve staf, de spelers, de partners en de onvoorwaardelijke steun van de supporters."

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close