2 maanden geleden gepost

Campro nieuwe shirtpartner Essevee Academie

Campro heeft zich voor de komende drie seizoenen verbonden als partner van de Essevee Academie. De specialist in camerabewaking komt prominent op de shirts van de elite jeugd, provinciale jeugd, dames en het G-voetbal te staan.

Essevee is Campro enorm dankbaar voor het vertrouwen in de Academie. "Dat een bedrijf als Campro zich verbindt aan onze academie bewijst dat we goed bezig zijn", stelt sportief coördinator Joric Vandendriessche. "Het biedt ons mogelijkheden om blijvend en professioneel onze doelstellingen te behalen."

Sam Lietaert, zaakvoerder van Campro, heeft een hart voor jeugdvoetbal en Essevee. "Ik ben heel tevreden om mijn firma te binden aan één van de grootste en meest kwalitatieve academiën van het land. De jeugdspelers van Zulte Waregem zullen actief zijn in alle hoeken van het land wat de nodige naamsbekendheid met zich zal meebrengen. Deze overeenkomst zal ongetwijfeld een win-winsituatie zijn voor beide partijen."

naar de website van Campro

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close