1 week geleden gepost

Businessmogelijkheden Essevee-RAFC (19/01)

De eerste thuiswedstrijd van 2019 levert meteen een mooie affiche op tegen Royal Antwerp FC. Start het jaar in stijl en beleef de wedstrijd op zaterdag 19 januari live in het Regenboogstadion. We stellen u graag onze businessformules voor.

De wedstrijd tegen The Great Old is een mooie affiche maar tegelijkertijd een risicowedstrijd. Omwille van de verstrengde veiligheidsmaatregelen, passeren alle (nieuwe) aanvragen langs onze dienst veiligheid. Bedankt voor uw begrip.

Studio Essevee: entertainment en voetbal

In de vijvertribune geniet u van voetbal en entertainment van de hoogste plank. Bekende gezichten Herman Brusselmans en Erik Van Looy ruilen de studio van De Slimste Mens ter Wereld in voor Studio Essevee.

TOPE geniet u ondertussen van een driegangenmenu, inclusief wijnen en andere dranken tijdens het diner en tot 1,5 uur na de wedstrijd. Na de wedstrijd komt een van onze spelers langs om na te kaarten over de wedstrijd en maakt u kans op zijn wedstrijdshirt.

Voor 150 euro per persoon sluit u in Studio Essevee of de Vijverlounge aan op deze topformule.

Schrijf nu in

Bistro Berto: gastronomisch genieten in de Zuidercorner (VOLZET)

Sterrenchef David Bertolozzi zet het jaar goed in. Onze partner Mergroup vult Bistro Berto voor de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC.

Wilt u er een van de komende wedstrijden bijzijn? Neem dan nu alvast contact op met uw vertegenwoordiger of via mail op business@essevee.be. Klanten die al een (particulier of business) abonnement hebben, kunnen ook à la carte eten, afhankelijk van de beschikbaarheid van plaatsen.

Nu reserveren

Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief btw.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close