2 maanden geleden gepost

Businessformules Essevee - Sint-Truiden (16/02)

Er resten Essevee nog drie thuiswedstrijden in de reguliere competitie. Sint-Truiden komt op zaterdag 16 februari naar het Regenboogstadion. We bieden u graag de laatste plaatsen aan in Studio Essevee, Vijverlounge en Bistro Berto.

Voor welke formule u ook kiest, TOPE maken we er een geweldige avond van bij Team Essevee. Onze nieuwe formule met boxen in Studio Essevee is volledig uitverkocht maar in de Vijverlounge en Bistro Berto bieden we u graag de laatste plaatsen aan.

Bistro Berto: gastronomisch genieten in de Zuidercorner

Voor de wedstrijd opent sterrenchef David Bertolozzi de bistro in de Zuidercorner. We bieden u graag onze businessformule (met aperitief, driegangenmenu en aangepaste wijnen) aan voor 120 euro per persoon.

Reserveren kan via uw vertegenwoordiger of via mail op business@essevee.be. Klanten die al een (particulier of business) abonnement hebben, kunnen ook à la carte eten, afhankelijk van de beschikbaarheid van plaatsen.

Vijverlounge: exclusief dineren met zicht op het veld

In de vijvertribune geniet u van voetbal en entertainment van de hoogste plank.

U geniet zowel in Studio Essevee als Vijverlounge van een driegangenmenu, inclusief wijnen en andere dranken tijdens het diner en tot 1,5 uur na de wedstrijd.

Voor 150 euro per persoon geniet u in de Vijverlounge van deze topformule.

Studio Essevee: entertainment en voetbal (UITVERKOCHT)

Onze moderatrice Justine De Jonckheere presenteert u onze nieuwe formule met boxen. De reacties waren unaniem lovend en ook voor de tweede wedstrijd kunnen we rekenen op een vol huis in de Studio Essevee "New Style".

Gewezen assistent-bondscoach Vital Borkelmans blikt vooruit op de wedstrijd tegen Sint-Truiden. Na de wedstrijd komt een van onze spelers langs om na te kaarten over de wedstrijd en maakt u kans op zijn wedstrijdshirt.

Bestaande businesspartners kunnen tegen Sint-Truiden hun plaatsen gratis omruilen voor een eigen box reserveren in Studio Essevee.

Deze formule is volledig uitverkocht. Interesse om een van de volgende wedstrijden in Studio Essevee te beleven? Contacteer ons nu!

ik ben geïnteresseerd!

Afterparty in Essevee Offside

Hebt u na de wedstrijd nog geen zin om naar huis te trekken of kaart u graag na met de andere businesspartners van Team Essevee? Dan ontvangen we u graag in de Essevee Offside, op de eerste verdieping van de hoofdtribune.

Tijdens de afterparty blijven de bars open en onze dj zorgt voor de muziek. De afterparty is toegankelijk voor alle businesspartners.

Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief btw.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close