3 maanden geleden gepost

Bestel nu het unieke partnershirt van Essevee-Union

Essevee sloot het seizoen af met een overwinning tegen Union. Voor de slotwedstrijd ontwierpen Patrick en Essevee een uniek shirt. De shirtpartners maakten plaats voor alle business partners van Team Essevee. Je kan dat shirt nu in beperkte oplage en tot en met zaterdag 15 juni bestellen.

Naast de 2-1 overwinning tegen Union sprongen ook de unieke shirts in het oog. Het wedstrijdshirt waar alle partners TOPE op stonden viel in de smaak bij onze businesspartners en fans.

Op jullie massale vraag wordt het shirt dan ook in beperkte oplage geproduceerd. Voor de prijs van een normaal wedstrijdshirt (75 euro) kan je het Limited Edition Partnershirt op de kop tikken.

Nu bestellen

Zowel businesspartners als fans kunnen het shirt bestellen via business@essevee.be. Opgelet, er is slechts een beperkte oplage.

Weekprijs: haal nu je abonnement in de Essevee Shop

Je kunt het unieke partnershirt ook scoren door op dinsdag 28 of woensdag 29 mei langs te komen in de Essevee Shop en jouw abonnement te verlengen.

Bereikbaarheid

Voor de eerste 100 abonnees hebben we een goodie bag van Patrick (met onder andere het unieke wedstrijdshirt) of Ici Paris XL (met allerlei producten) klaarstaan. Deze actie is enkel geldig in de Essevee Shop en niet online.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close