2 maanden geleden gepost

Alle komende activiteiten van de Academie op een rij

De Essevee Academie zit niet stil. De komende maanden staan nog twee voetbalstages, het eetfestijn, een quiz en ons jaarlijks indoortornooi op de planning. Schrijf nog snel in voor een van onze komende activiteiten!

Eetfestijn

12, 13 en 14 oktober | Regenboogstadion

Op het menu staan dit jaar warme beenhesp en kalkoenfilet met groenten en frietjes. Volwassenen betalen 16 euro voor een kaart terwijl kinderen kunnen aanschuiven voor 9 euro.

Vrijdag starten we om 18.00 uur, zaterdag om 17.30 uur en op zondagmiddag om 12.00 uur. Kaarten voor vrijdagavond (vanaf 18.00 uur) en zaterdagavond (vanaf 17.30 uur) zijn nu verkrijgbaar in de Essevee Shop.

Herfststage 

29, 30 en 31 oktober | Essevee Soccer Arena

Tijdens de herfstvakantie organiseert de Essevee Academie voor de eerste keer een voetbalstage, enkel en alleen voor meisjes

Meisjes geboren tussen 2005 (U14) en 2010 (U9) kunnen deelnemen aan deze driedaagse stage in de Essevee Soccer Arena, onze indoorhal met kunstgras.

meer info & inschrijven

Essevee Quiz

17 november 2018 | Extra Time (Regenboogstadion)

Hoe scoor jij naast het veld tijdens de eerste Essevee Quiz? Neem deel op zaterdag 17 november en toon je algemene kennis!

De Essevee Academie ontvangt je graag in het voormalige Restaurant in de hoofdtribune van het Regenboogstadion.

Meer info & inschrijven

Kerststage

26, 27 en 28 december 2018 | Essevee Soccer Arena

Tijdens de kerstvakantie organiseert de Essevee Academie al voor de vierde keer een kerststage. Het aantal plaatsen is beperkt dus snel inschrijven is de boodschap.

Er staan drie dagen met vier trainingen geprogrammeerd op het kunstgras van de Essevee Soccer Arena. In totaal krijg je 4,5 uur per dag training van trainers uit de elitewerking van de Essevee Academie. 

Meer info & inschrijven

Indoortornooi Asfalt Tijtgat Cup

4, 5 en 6 januari 2019 | Essevee Soccer Arena

Op het dertiende indoortornooi ontvangt de Essevee Academie U7-, U8-, U9- en U10-ploegen. Voor het eerst dit jaar is er ook een reeks voor G-voetbal (Kids, Teens, Volwassenen). 

Je speelt wedstrijden 5 tegen 5 (K+4) van telkens 10 minuten. Iedere ploeg speelt minstens 5 wedstrijden. De wedstrijden worden afgewerkt op een kunstgrasterrein van 30m bij 16m met duiveltjesdoelen.

Meer info & inschrijven

 

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close