Banner_VODV.jpg

Trap "Vol op de Velo" en win een mountainbike van Merida!

Dankzij Merida, een fietsenproducent én partner van Team Essevee maak je dit seizoen kans om na een avond in het Regenboogstadion thuis te komen met een splinternieuwe mountainbike.

Trap een bal "Vol op de Velo"

Hoe? Het is eenvoudig. Raak met een bal de fiets die in het doel hangt. Je krijgt vijf pogingen van net buiten de grote rechthoek. Durf jij de uitdaging aan voor een vol Regenboogstadion?

Merida - VODV - Xenia en Joost.jpg

Xenia ging bij de eerste editie van Vol op de Velo aan de haal met een splinternieuwe mountainbike.

Deze activatie vindt plaats op de thuiswedstrijden tegen Club Brugge, KV Kortrijk, RSC Anderlecht, Standard, KV Oostende, KAA Gent en een wedstrijd in de play-offs.

Hoe kan ik deelnemen?

Schrijf je in de week voor de wedstrijd in voor Vol op de Velo via onze website (met het formulier rechts op deze pagina). Beantwoord de wedstrijdvraag en klik op verzenden. De gelukkige supporter wordt ten laatste drie dagen voor de wedstrijd persoonlijk verwittigd.

Over Merida

Met Merida mag Team Essevee een nieuwe partner verwelkomen. De samenwerking tussen een professionele voetbalclub en een van de marktleiders in de fietswereld is uniek.

Zowel sportief als commercieel schakelen beide partijen een tandje hoger. Merida levert fietsen voor de recuperatietrainingen van de A-kern en organiseert tegelijkertijd verschillende acties voor supporters van Team Essevee.

Nu inschrijven!

De volgende editie van Vol op de Velo vindt plaats op vrijdag 21 september 2018 tijdens de rust van Essevee-KV Kortrijk.


Merida_Abopartner.jpg
Close