Banner_VODV_new

Trap "Vol op de Velo" en win een Meridafiets!

Dankzij Merida, een fietsenproducent én partner van Team Essevee maak je dit seizoen kans om na een avond in het Regenboogstadion thuis te komen met een splinternieuwe mountainbike.

Trap een bal "Vol op de Velo"

Raak met een bal de fiets die in het doel hangt. In een één-tegen-één duel krijg je vijf pogingen van net buiten de grote rechthoek. Wie het meest raak treft wint. Durf jij de uitdaging aan voor een vol Regenboogstadion?

Hoe kan ik deelnemen?

De eerstkomende editie van Vol op de Velo gaat door op zaterdag 26 oktober tijdens de rust van Essevee - KV Oostende. Schrijf in via het inschrijvingsformulier op deze pagina en maak kans op een unieke beleving in het Regenboogstadion!

Over Merida

Met Merida mag Team Essevee een nieuwe partner verwelkomen. De samenwerking tussen een professionele voetbalclub en een van de marktleiders in de fietswereld is uniek.

Zowel sportief als commercieel schakelen beide partijen een tandje hoger. Merida levert fietsen voor de recuperatietrainingen van de A-kern en organiseert tegelijkertijd verschillende acties voor supporters van Team Essevee.

 

Winnaars seizoen 2019/2020

Sam Himpe (Essevee vs. KAA Gent, zondag 22/09)

Nu inschrijven!

Schrijf nu in voor Vol op de Velo tijdens de rust van Essevee - KV Oostende op zaterdag 26 oktober.


Merida_Abopartner
Close